Regisztráció Elfelejtett jelszó

okoskodás értelem nélkül

banyaiz Előzmény: #824681

Hazard nyilatkozta közvetlenül a bronz után mindenki tudja hová szeretne igazolni. (Realba)

Éppen befejezett egy foci vb-t. Ami elvileg egy különleges esemény egy focista életében. Elvileg egy hatalmas élmény amiről álmodozott esetleg gyerekként. Ahol esélye volt most akár a vb címre is , végül bronz lett. Éppen megnyerte a bronzot.

Mindez akkora heves érzelmeket vált ki belőle a foci vb kapcsán percekkel az esemény után, hogy már szerződésekben gondolkodik.

Még le se zuhanyzott de már a vb-t el is felejtette (ha egyáltalán előtte komoly szempont volt ) és azt mérlegeli a vb teljesítménye mennyiben segítette elő a Real Madridba szerződését. Ha már a nyári szünetéből rááldozott pár hetet erre a vb-re akkor valami üzlet is legyen . :) Ha már futkározott nyáron amikor pihenhetett volna akkor azt váltsuk már valami kézzelfoghatóra.

Ez kb olyan mint mikor Real megnyerte legutóbbi bl-t és Ronaldo a meccs után arról beszélt szép volt jó volt a Realnál. Annyira megérintette érzelmileg a bl győzelem , hogy arra használta fel ennek a nyilvánosságát már a távozását lebegtesse. A saját egyéni sorsának az alakulását bedobja egy bl győzelem után 1 perccel. Mint kitűnő marketing alkalom mert a világ szeme akkor az eseményen.