Regisztráció Elfelejtett jelszó

okoskodás értelem nélkül

banyaiz Előzmény: #824527

A 11-es igazán véleményes. Mert szabadrúgásokat nem nézik vissza videón. Szabad szemmel azért azt megállapítani már dobta magát mikor belerúgott vagy sem. Röntgenszemű bíró kell hozzá esetleg ha pont olyan szögben áll akkor meg tudja ítélni.

11-es az necces volt egy vb döntőn mert szerintem nem volt egyértelmű szándékos kezezés. Ilyenkor azért egy döntőn inkább ne legyen 11-es. De bele lehetett látni azt is nyúl a labdáért.

Szerintem ezek a migránttémák itt a vb kapcsán leginkább nálunk jöttek elő , köszönhetően az elmúlt évek sok politikai hűhójának a témában. :) Pl a franciáknál amióta én vb-t nézek 30 éve tele vannak színesbőrű focistákkal. Emlékszem egy nagy spílerükre Tiganára. Amikor a braziloknál Zico rúgdosta a gólokat. Platini féle francia csapat, Zico féle brazil . Akkoriban még nem merült fel a migránsháttér stb téma. Akkoriban a szocializmus építése volt napirenden . :)

Akkoriban esetleg az a téma merült fel milyen hajviselete van egy egy játékosnak. Ami egy úttörőnél nem kívánatos hiába a foci vb-n ilyen frizurák vannak a haldokló kapitalistáknál. :)

Hát igen változik a világ , vagy az éppen aktuális trendek .

Ha már Tigana, Zico. Azért az a 86-os vb. Magyar válogatottal, Maradonával, Zicoval, Platinivel, Klinsmann , Détári, az oroszokkal. Minden csapat más stílussal , más taktikával. Hűha az egy másik dimenzió volt azért.