Regisztráció Elfelejtett jelszó

okoskodás értelem nélkül

banyaiz Előzmény: #824496

Horvátok a döntőben ezeket a hosszú indításokat próbálták megakadályozni több kevesebb sikerrel. Pogbánál megállítani az akciót ne tudjon előre hosszú passzt. Úgy ahogy működött is ez eleinte. Arra számítottam horvátok azzal próbálják majd ez megakadályozni teljesen zártan hátul védekeznek akkor nincs kit indítani így. :) Mint egyszerű taktika.

Mást találtak ki és volt is benne fantázia. Talán ahhoz lehetne hasonlítani amit az argentinok játszottak a franciák ellen. Mert az argentinok sem álltak vissza inkább letámadás és abból próbáltak keverni kavarni . Ami úgy ahogy működött is argentinoknak is mert csak lőttek 3 gólt a franciáknak.

Úgy lett volna ez igazán izgalmas ha a horvátok vezetnek 1-2 góllal és akkor a franciák mire képesek. Azt megnéztem volna szívesen mert akkor ki kellett volna jöjjenek ebből az egyszerű játékból letámadásba, támadó fociba és ott mit tudtak volna mutatni.

A vicc az úgy nyertek vb-t egyszer sem volt erre szükségük így kitámadjanak. :) Illetve az argentinok ellen kellett hátrányban. Az egész vb alatt egyszer 10 -20 percig .