Hozzászólás
banyaizMég amit el tudok mondani vb -ről , ahogy én láttam, ha nincs a videóbíró még sokkal jobban kijött volna a foci halad az iszapbirkózás irányába trend.
Mert a videóbíróval rengeteg tizit befújtak . Korábbi vb-ken nagyon ritka volt a 11-es. Döntőben pedig talán akkor se fújtak volna tizit korábbi vb-ken ha lefejezi egy karddal a csatárt a védő a 16-oson belül. :)
Sok 11-es sok meccset kimozdított abból a meddő 0-0 birkózásból . Ha ez nincs amiben videóbírónak nagy szerepe volt akkor még sokkal jobban kijön a szomorú trend sajnos.
Kicsit olyan érzésem lett a végére mint a Forma1 kapcsán. Valamikor elvarázsolt most meg olyan műanyag lett. Itt is ennek a jeleit vettem észre a végére. Gumispórolás , üzemanyagspórolás és kövessük a másikat mert különben nagy a turbulencia ha előzni próbálunk . Foci is valami ilyen irányt mutat , főleg a válogatott foci ami azzal a hátránnyal küzd még megkapja az edző a lestrapált játékosokat a szezon után a vb-re.
Lehet kell néznem egy kis Nb1-et újra tudjam értékelni a csúcsfocit. Legjobb gyógyszernek tűnik mert 2-3 meccset végignéznék nb1-ből mindjárt elvarázsolna utána egy színtelen , szagtalan vb meccs is. :) Vagy végigküzdök pár magyar válogatott meccset rögtön más színben tűnik fel a csúcsfoci is minden trendjével együtt. :)