Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #824284

Olyasmire gondolok Matgab van pl az izlandi csapat amit nem sztárok alkotnak, de szervezett csapatjátékkal felveszi a harcot egy világsztárokkal telerakott csapattal. Egy izlandi csapattól nekem szimpatikus a tiki takájuk a küzdésük stb tudva azt milyen háttérrel és játékosokkal érik ezt el.

De pl egy horvát csapattól ilyen játékosokkal más minőséget várnék.

Amit hát várhatok mert azért amit mondasz és én is mondok a csapatjáték végletekig szervezése miatt nem jön ki a pályán ez. A biztonsági játék miatt az ellenfél ne tudjon kontrázni .

Ennek a következménye az is , hogy 1 gól előny és utána kontrára játék az meccsek nagy részében döntő. Van egy belga és egy francia minőségi csapat vb elődöntőben és mindkettő arra játszik az ellenfél nyíljon ki egy kicsit és kontra. Aztán születik a meccsen egy szögletből bepréselt gól. Miközben euró milliárdok szaladgálnak a pályán , nem izlandi bálnavadászok. :)

Ez az iránya a focinak a legutóbbi eb-n is már nagyon látszott, mostani vb-n még jobban.

...

Trendman:

hát igen az volt a különlegesség a meccsben a riporterre ráugrottak örömködés közben. :) Ez volt a váratlan a meccsben. Na jó ne tartsak panasznapot örüljek vb-t nézhetek, aminek örülök is csak hát valamit a döntőben villantsanak amit majd 2038-ban fel tudunk idézni az még jó lenne bónusznak. :)

Ja és a tegnapi meccs még az angolok miatt nem szokványos volt, mert ők vezetés után nem tudták ezt a kontrára játékot végigvinni. Ugyanez a franciákkal történik vezetnek 1-0-ra akkor egész meccsen várják a horvátok nyíljanak ki és gyors 1-2 gól kontrából és helló. A horvátok pedig abban reménykedhettek volna egy pontrúgásnál ahol nem kell kinyílni egyenlíthetnek különben game over. Lásd belga francia meccset pont ez történt. Két olyan csapatnál ahol még a labdaszedők is euró 10 milliókat érnek. :) Ez van nagyon tudományos már a foci nincs helye egyénieskedésnek, csak kiszámított kockázatok . Egy szögletből szerzett gól után ha Giroud belövi az 5 rá kijátszott ziccer legalább a felét akkor kiütik a belgákat 3,5 góllal. A belgák semmit nem tudtak ezzel kezdeni miközben a csatársoruk középpályás soruk értéke több mint az egész NB1 stadionok nélkül. :) De lehet még a stadionokat beleszámítva is több.