Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #824254

Ez a mentalitás szólhat esetleg a horvátok mellett a döntőben. Pl itt volt ezen a meccsen Mandzukic. Az embert már kórházba kellett volna vinni alig vonszolta magát, mégis ő rúgja a győztes gólt .

Franciák azért más szint mint ez az angol csapat csoda kellene a horvátoknak vsz.

Egyébként fociban ezek az egyénieskedések egyre inkább eltűnnek. Ami valahol olyan színtelen szagtalanná teszi a játékot. Ezek a vagány dolgok mindenki beáll a sorba a taktikai utasításokat maradéktalanul betartani, semmi kockázat, egy cselt ne vállaljon be mert labdavesztés lehet. Pl az a jugoszláv csapat amit emlegettem nem így nézett ki a pályán mint ez a mostani horvát. Megváltozott a foci azért jelentősen, nem nagyon fér bele valaki egy egy szép mozdulatért , vagy cselért kockázatot vállaljon.

Még a szögletet is hazaadják nehogy az ellenfél induljon. :)

Valahogy ezzel azért csökkent a varázsa az egésznek. Mondjuk hol vannak ilyen dolgok mikor Maradona kézzel beüti a labdát aztán lenyilatkozza Isten keze volt. :) Vagy Hiquita elkezd cselezgetni kapusként egy vb-n. :) Középpályán se cseleznek nagyon nehogy labdavesztés legyen. Régi idők focijából ezek hiányoznak most nekem egy vb-n.

Nem tudnék az egész vb-ről egy emlékezetes cselt mondani hirtelen. Vagy egy olyan mozdulatot ami annyira megmaradt , hogy ez igen ezt még 20 év múlva is emlegetik.

Mondjuk mikor egy Roby Baggio rugdosta a gólokat vb-n , vagy a brazil Ronaldo. Talán mindkettő gólkirály is lett vagy csak versenyben voltak érte . Egy orgazmus volt ahogy a labdával bántak. :) Összehasonlítva mostani gólkirályjelölt Kane játékával. Mintha egy másik sportág lenne. Úgy lesz gólkirály Kane vszínű, hogy nem emlékszem az egész vb-n csatárként egy mozdulatára. Baggio egy egy góljára még 20 év után is emlékszem élmény volt nézni a játékát.