Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #824091

egyáltalán nem értek egyet. Az angolokat még a belgák is megverték. A belgák támadó sora egyszerűen fantasztikus. Az angoloké meg elképzelés nélküli.

Angol meccsek: Svédek ellen egy nézhetetlen színvonalú meccs -(nem láttam szerencsére), Kolumbia ellen egyetlen kiharcolt 11-es, az is elég véleményes volt. Egy James nélküli Kolumbia ellen.

Belgák ellen egy sima 1-0-ás cumi, amire még rá lehet fogni, hogy 2. akartak lenni. Panamát még a magyar válogatott is megverte volna, Tunézia ellen meg egy szűk 2-1es győzelem. Ezt mondod te "nagy " csapatnak? A horvátoknak egyedül a rögzített szituációkra kell felkészülniük jobban és bízom benne , hogy Subaticnak semmi baja nem lesz. Az oroszok elle azért sérült le, mert egész meccsen nem volt védenivalója, és kihűltek az izmai.

Francia - belga: elismerem, ez egy neccesebb meccs lesz. De itt azért Mbappé nem az argentín kiöregedett, lassú és motiválatlan védői ellen fog küzdeni. És hát a francia védelmet láttuk, hogy milyen gyenge. Bár itt legalább - az angolokkal szemben egy trendszerűen javuló teljesítményű válogatottról van szó. Az auszik ellen még akadozó volt a gépezet, 1-2, Peru ellen már lehozták gól nélkül, egy rúgott góllal, a Dánok elleni meccs már mindegy volt mindkét csapatnak, utána az Argentínok ellen elég gyengék voltak (legalábbis a védelem és a középpálya) és utána az uruk elleni meccset már nem láttam, illetve annyit láttam, hogy egy uru potyagól + Cavani nem volt jelen, ami kapitulálta is az urukat.

Szóval én arra számítok, hogy a belgák védekezni fognak- bár nem annyira , mint a brazilok ellen - és egy-két villámgyors kontratámadással csomót kötnek a francia védelem lábára. A franciák nyomni fognak és akár Mbappé, akár Giroud betalálhat persze, de azért Curtois jó kapus, nem lesz egyszerű gólt lőniük.

Szóval ott alapesetben egy 1-1 várható, de simán elképzelhető az 1-0, vagy 2-1es belga győzelem.