Re: Short
Scipio Előzmény: #82079Azért vannak itt nálad bénább kezdők is, íme a mai "teljesítményem":
Délutánig moziztam, bár az otpben láttam fantáziát, úgy döntöttem mégsem shortolok, mert a futik zöldek és a dax is megy...
Kb. 2 perc múlva beesett 3285-ig a papír, na mondom a 3300 úgyis megtartja itt már késő shortolni...
3245-nél első ideg: basszus már jócskán hat számjegyű lenne a tiszta hasznom, de ennél lejjebb úgyse megy...
3215-nél ki kellett mennem sétálni egyet gőzt erszteni, de a 3200-ről úgyis visszapattan, nem shortolok..
3185 újabb le nem ok-zott eladás, áh már ez biztos az alja...
3130 a rohadt életbe úgy 300-100 ezer forint kereset maradt ki (brokidíj már levonva) ha valamelyik összegnél mégis shortolok, itt már longolni kéne, de sokan további esést várnak...
3195: basszus már megint 6 számjegyű pluszban lennék, ha 30-ért mégis veszek, már késő, talán egy short? Nem..
3120 hát ez nem igaz, még így is bő 100 ezres nyerő lehetett volna, kilépek az egészből, longoljon a halál, 0 kereset szétment idegek.... ( 3194 a záró, csak hogy egy utolsót rúgjanak belém)
Szóval nem kell bukni egy kis idegleléshez, elég csak kezdőként remegő kézzel ücsörögni. Akkor inkább buktam volna... Mentségül csak annyit, hogy a héten aktiválták a shortszerződésemet, és ez lett volna az első próba...