Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #820324

Ott van még a linkedin is, ott egyre több cég keres és kínál állást.

De manapság szerintem nem olyan nagyon nehéz elhelyezkedni. Főleg ott a nyugati régióban ahol vagy.

Más dolog, hogy amilyen negatív életszemlélet lejön az itteni írásaidból, nehezen tudom elképzelni, hogy ez bejön bárki munkaadónak. És az életszemlélet az ott van az ember arcán, ott van a tekintetében, a metakommunikációjában. Én speciel mindig azt mondom, hogy egy lelkes, ambiciózus , jóeszű óvodást szívesebben veszek fel, mint egy mindenféle papírokkal , hosszú szakmai múlttal rendelkező embert.

A munkaerő az olyan , mint az ingatlan piac. Mindent el lehet adni, csak a megfelelő áron kell nyújtani.

Nem kapsz visszajelzést, arra is rá lehet kérdezni óvatosan, hogy miért nem, mit tanácsolnak miben tudsz fejlődni, mi az ami miatt nem téged választottak. Nem írásban, csak informálisan.

Nincs legalább egy régi ismerősöd, régi kollegád, aki szívesen beajánlana valahova, vagy alkalmazna téged? Miért? Megfelelő valóban a munkához való hozzáállásod?

Ha tényleg érdekel. Mert kicsit olyan, mintha ülnél ott a saját komfortzónád szélén és nem mersz se kilépni belőle, se benne nem akarnál ragadni. Csak ott morogsz. Túl sokat kérsz? Nem hiszem, akkor be sem hívnának. Nem ismerlek személyesen , csak bele bele pillantok ide a topikba néha.

Nem bántásból, segítő szándékkal írtam. Aztán lehet nem kezdesz vele semmit vagy átgondolod.