Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #819221

"Ugyanúgy, ahogy az afrikai népességrobbanást elősegítette a nyugat a modern orvostudomány vívmányainak ottani elérhetővé tételével, ugyanúgy van mód arra, hogy a modern technikai vívmányokat, akár pilot projektek keretében (tehát új ötleteket kipróbálva) helyben vessenek be az afrikai viszonyok elviselhetővé tételére.."

Először is a folyamatok megfordíthatóságáról annyit h a locsolócsőből könnyen kifolyik a víz, de elég nehéz visszagyömöszkölni bele. Másrészről meg technikai vívmányokat projektek keretében, mi ?A lakosság ott 20 évenként duplázodik mi meg megállapítjuk h MAJD pilotprojektek keretében csinálunk valamit és jól van az úgy . De eddig csak addig jutott az EU a 10 év a nagyobb migráncs áradat elindulása óta h pár hülyének sikerült több milla migráncsot bemenedzselni az EU-ba ami afrika népességének növekedésében meg se látszik mert hibahatáron belül van, de az eu-t meg örökre tönkreteszi. Az euban 10 év alatt annyi se történt h elinduljanak azok a kibaszott pilot projektek v h egyáltalán lövésük lenne róla h mik azok a pilot projektek, nem hogy már szó lenne valami megoldásféléről.

Egy kibaszott légvárban élünk. A dinoknak jobb stratégiája volt az aszterioda becsapódása után a túlélésre mint nekünk. A nyugati oktatás "erejét" pont az mutatja (persze a pisa testben hasítanak) h ilyen idióta népességet sikerült felnevelniük ilyen idióta kretén politikusokkal akik ,még mindig arra gyártják a tervezeteket h hogyan osszák el a migráncsokat bazky amikor a 100 milla se elosztható már nem a milliárd. Sorosnak meg van még pár éve aztán halála után mikor kiderül h miket csinált szidhatjuk 100 évig mint Trianont.
Mert persze ez a téma uszítás rasszizmus sőt antiszermitizmus sőt egyenesen maga a fasizmus.
De lehet h én vagyok a hülye mert Sziriában már folyik a pilot projekt, és a megoldás is közvonalazódik egy ww3 atom háború képében.