Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

A gyermekekért

phiona Előzmény: #819199

Jah és még Ricsinek is: tök jó hogy Spanyolhonban otthont talált, bárkinek jó aki megtalálja bárhol. Lehet „kétlaki” is az ember, magyar külhonban, vö a határon túliak is, de ez az egész ami ellen ágálok, mert 21. század és globalizáció. Egész új dolgok és fogalmak jönnek be, jellemzően a virtualitás. Relatíve régi téma, hogy az emberek egy része a virtuális térben, szerepjátékokban él. Tök mind1 h kövér akár mosdatlan, lenyomja a megélhetési melót és rohan haza a géphez ahol belépve ő a jótestű fitt harcos, ott van a közössége, ott él meg egy szublimált egót, aki lenni szeretne. Sikere, élete ott zajlik, ismertem olyan csajt aki kérte, ne az anyakönyvi nevén, hanem ezen a nicken szólítsam, mert ez ő.

Hihetitek hülyeség és elszigetelt pedig nem, errefelé megyünk. Svájcban már jár pénz csak azért mert vagy, mindenütt errefelé megy: jön a robotizáció, kevés szakma fog megmaradni. Az ember a virtualitásban fog élni, házhoz jön a kaja (Viktor! sofőröket képeztess inkább!), szexrobot szintén, és a demoban élsz online, az a nagy ipar meg ami kiszolgálja. Közben IA fejlesztés, és ha ellustul az emberiség, át is veszik a hatalmat.

Most néztem a Westworld első szériáját, sztem qrvajó, sokan nem értik. Nem csak a robotátvételről szól, sokkal inkább a mi „honnan, tovább”-unról is. Kitörölt memóriák egy új élethez … ember és robot hol válik el? Kérdések, és a ma embere ráér luxusként gondolkodni is, dolgoznak helyette a gépek – a kiváltható iparágakban.

Nyulacska te gyári keserű vagy, kell ilyen is a dramaturgiában. Az egész európai nemességtörténetet most hadd ne tekintsük át, érdekes de indifferens. Koncentráljunk a mára és amit írtam erről. Igen, annak is külön irodalma és gyakorlata van hogy a nemzedéki váltás hogy megy vállalkozásoknál, de itt nem erről van szó, hanem hogy Lőrincnek meg Récsölnek meg a többinek leesett a semmiből. Az ilyesmik már első körben borulnak, nézz utána, nálunk a 90 után lopott szoci vagyon is. Más elvenni és más működtetni.

Most a verseny elég fókuszált: leváltani, összeállva, kérdés hogy meglesz-e.

De hát a 2/3 van hivatalosan, „alámerülünk és kibekkeljük”, erre van a nemzet szocializálva rég, mindig aktívabb értelmiség mellett. Meglátjuk.