Regisztráció Elfelejtett jelszó

Huh, elöjött pedig telefonról ment..

rbbj11 Előzmény: #819161

Szerintem le vagy maradva rendesen. A mentöt kérhetem, hogy ne államiba vigyen, van akut ellátás is: VIP Ambulance, SOS Hungary csak két példa. Magán kórházra, ami teljes körü ellátást tud nyújtani: http://www.drrose.hu/hu/magankorhaz/szolgaltatasok...

Elvileg itt is van ambuláns mütét is: https://www.robertkorhaz.hu/sebeszet/aneszteziolog...

De legrosszabb esetben átvisznek állami sürgösségiröl, amint szállítható vagyok.

Itt van baleseti sebészet is, de ilyet valóban csak Ausztriában találtam, ami nincs tölem túl messze: https://www.barmherzige-brueder.at/site/eisenstadt...

Nyugdíjas korban egyébként is túl drága még a privát, de te nem is arról beszéltél, hanem egy korunkbeli fórumtársnak mondtad, hogy majd ott fog meghalni...mire mi nyugdíjasok leszünk, nem tudhatod, milyen magán hálózat áll fel, a mostani folyamatok tükrében teljes körü.

A lehetöség azoknak adott, akik havi 30-60 ezret tudnak ilyen ellátásra költeni. Ebböl egész EU-ban van fedezeted. Te választod ki az országot, hol akarsz rák kezelésben részesülni pl.

Magyarországon ambuláns nem igazán érhető el, de krónikus simán.

Igen, valóban a sürgösségi és intenzív az, ami még nem megoldott itthon, és hiába mehetek bármelyik EU-s országba, ha az ember olyan állapotban van és földrazilag túl messze van, akkor cseszhetem. Ezért is azt támogatnám, ha a teljes állami forrásokat erre és a háziorvosi szolgálatra koncentrálnák és minden más magánná válna!

Szerintem pedig lesz nagyon hamar itthon is. Évek óta vártam erre a biztosításra, amit megkötöttem: most már elérhetö, eddig semmi hasonló nem volt. Amíg nem volt rá biztosítás, addig szolgáltatók se tudnak megélni a bizonytalan rendszertelen bevételekböl, abból fejleszteni is nehezebb. És persze senki nem tudott biztosítás nélkül hirtelen elövenni milliókat. Havi 30-60 ezret viszont nagyon sokan ki fognak rá perkálni.