Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ricsi Előzmény: #818854

Megint szegény zemberek tehetnek mindenről.

Pedig szerintem nem. Észre kellene venni, hogy a lipsik által tolt pc dolgok nem jönnek be a vidéki embereknek, sem azoknak, akiknek van még valamilyen régről hozott, vagy vallásból származó értékrendje.

Mondok néhány példát, bár azt látom, a lipsik ezt nehezen értik meg, mert számukra csak olyan lehet a világ, amilyennek ők elképzelik.

1). A család valóban egy férfi és egy nő házassága, hiába is akarják belesulykolni a zemberekbe az ellenkezőjét.

2). Igenis vannak vele született nemek, a többi csak baromság.

3). Igenis vannak női és férfi munkák, és akkor mennek rendesen a dolgok, ha ez így is marad. Pl több száz éven keresztül az egész országban a férfi kaszált, a nő markot szedett. Mert így volt jó. A paraszt nem hülye, ha fordítva lett volna jó, úgy csinálja.

4). A szólásszabadság is pont addig terjed, amíg a lipsik mondják. Ha azt mondom, nem volt Napóleon, azt mondják rám, hülye vagyok. Ha azt mondanám, a holokausztban nem 6 millió, hanem csak 5 999 999 zsidó halt meg, akkor mennék börtönbe, mert relatívizálom.

5). Valami amerikai okoska mondta, ha amerikát a négerek fedezték volna fel, olyan lenne mint Zimbabwe. Ment is az ajvékolás ezerrel. Mindenki lehordta mindennek, pedig csak az igazat mondta ki. Ha nem azt tette volna, lett volna értelmes ellenérv, de olyan egy sem volt.

6). A mindenki által jajj de támogatott arab és néger migránsokat is ha nyitott szemmel nézzük, nincs a világon olyan város, városrész, putri, akármi, amire azt lehet mondani, de jó hogy ezek megjöttek, mert sokkal szebb és élhetőbb lett a környék, mióta nem a fehérek kezén van. De ha ilyet ki mersz mondani, akkor náci vagy.

Sorolhatnék még rengeteg dolgot, de nem sok értelmét látom. A lényeg az én olvasatomban, amíg a baloldalnak ezek a legfontosabb problémái, sosem fognak komoly eredményt elérni. Mert az erkölcs (nem köznapi értelemben, pl adócsalás) a magyar vidék része. Még van értéke az adott szónak, van értéke a kézfogásnak, egymás szemébe nézésnek.

Nem vagyok mai csirke, éltem 1990 előtt is. Voltam műtős, és elmondhatom, az egészségügy akkor sem volt jobb. És az oktatás sem volt jobb, nem véletlen, hogy a magyarok beszélnek a legkevésbé más nyelveken. De nem értenek a reál tárgyakhoz, sőt kifejezetten "dicső" dolog nem tudni Thalesz tételét. Szóval ez a rendberakjuk az oktatást és egészségügyet eddig sem volt igaz, most sem igaz, és ezt minden értelmes ember tudja és látja.