Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #817162

Nem rossz vsz az a program, legalábbis amit én olvastam az 5 oldal környékén volt. Fontosabb témákban vázlatos irányelvek. Lényeg benne volt szerintem, mi az elvi álláspont fontos ügyekben.

Fidesz pedig úgy gondolkodik a munkája önmagáért beszél . Valóban önmagáért beszél. :) Gyakorlatilag azzal, hogy minden elvi, vagy gyakorlati kérdést rövidre zárnak a gonosz migrántokkal elkerülnek minden érdemi kérdést a jelen, jövő kapcsán egy választási kampányban. Ami azért elég beszűkült állapot, mint diagnózis, nagyon egyszerű hozzáállás egy ország vezetéséhez. Ami nekem nem szimpatikus hozzáállás finoman szólva. Bár értem a taktikai megfontolást benne.

Bevallom Jobbik és Lmp programját nem olvastam még. Jobbik 100 oldalas programmal az igen , nem aprózták el.

Lajos mint vezető, nagy megrázkódtatásnak tűnik egy Orbán után. Ez után a közeg után ami itt kialakult. Elképzelem az első megszólalását, a gonosz migrántok = a világ recept után. Hát az olyan lenne kb mint mikor a sötét éjszakában egyszer csak napkitörés. :) Az emberek azt se tudnák hol vannak. Látod ez pl szerintem hatalmas hiba egy egy aktuális kormány részéről, ilyen helyzetbe vinni egy országot. Ez is része annak mit hagy maga után ha hirtelen távozni kell.