Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: HALDORÁDÓ

banyaiz Előzmény: #816961

A megszólítás tetszik, tiszteletre utal . :)

Hogyan készítették el a kecsegét amit ettél?

Vegyes dunai halászlevet eszel van aki esküszik rá, hogy kecsege is kell bele. Önmagában elkészítve a kecsege pedig egy királyi csemege volt mindig is.

Jövőbeni ilyen kérdéseidnél egy sorvezető . Amit mindig alkalmazhatsz hal témákban. :) Minden hal mehet amit magyar vizekben megtalálhatsz. Kettőt kerüljél el nagy ívben, afrikai harcsát, és a busát . A többiben nem csalódsz. Még a márna olyan, hogy van aki különféle elkészítésekkel nagyon dicséri de inkább a vízben hagynám hadd úszkáljon. Inkább egy dévérkeszeget sütnék helyette. De ez már részben egyéni ízlés is. Van aki pl a busára is esküszik pl beáztatja tejbe vagy úgy fűszerezi, vagy nagyon egészséges stb. Vagy fasírozottat is hallottam belőle, hogy milyen finom. Szóval még azzal is tehetsz egy próbát hátha bejön. De nagy hibát nem követsz el ha nagy ívben elkerülöd vsz. Még afrikai harcsára is biztos van olyan elkészítés ami egy próbát megér és finom lehet, de az is olyan , hogy maradj a szürkénél vsz. Csak szoktak vele trükközni, hogy harcsa harcsa nagy mesterek. De ez már egy másik kérdés.

Van aki pl az amurt nagyon nem díjazza, hínáríze van stb. Amikkel eddig én találkoztam nem tapasztaltam ezt , nagyobbaknál sem, nagyon finom volt rántva pl szerintem. Nagybátyjám pl ki nem állhatja az amurt , részben előítélet is , részben talán van benne valami ha olyan vízben nőtt ami nagyon hínáros és azt kajálta állandóan.

Szóval próbáld ki azért az afrikait , és busát is hátha neked szimpatikus lesz , vagy pont úgy készült, hogy ízletes lett.