Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #815906

Ami nálam szintén a 3 T-ből a tilt kategóriában van a demokrácia megtrollkodása.

Demokráciában trollkodni. Ez az egész gonosz migráns ügyünk semmi más mint egy ezer sebből vérző EU állapotot kihasználva a demokrácia megtrollkodása.

Ennek az elemei egy egyetemet végzett kormányfő felmondja az 1x1 -et. Amiről beszél annak semmi köze nincs a valódi problémához . Ez egy olcsó játék hülye gyerekeknek mint demokráciában sajnos létező játék. Sőt gyakori játék mert az egyszerűségében nagyszerű.

De ez a számomra nem opció és aki ilyen módon ezt kihasználja az számomra politikai 0 kategória. Így elég kevés versenyző jöhet szóba. :) Főleg olyanok közül akik már régi iparosok mert ugye leamortizálódnak amit mondtam Márki-Zay kapcsán neked, hogy nagy fegyver neki újonc még a szakmában. :) Nem tudta leamortizálni magát.

Viszont ilyen szintű trollkodást még nem láttam életemben ebben az országban. Demokrácia tönkretétele, és csak egy selejt ember képes egy ország vezetőjeként ilyesmire. Ez az én véleményem erről a munkáról.

Már a dev hiteles sztorinál is ezt gondoltam, de ezt sikerült überelni.

Ez a fajta hozzáállás egy hatalomgyakorláshoz, politikához egy olyan szintű trollkodása a demokráciának ami mellett én azon csodálkozom, hogy létezhet egyáltalán a demokrácia. Egy egy adott ország vezetője hülyének tetteti magát évekig . Mert azért az örökös politikai eszköz leegyszerűsíteni egy egy problémát kevés szótagos üzenetekre. De ilyen szintre lemenni ebben a műfajban ilyet még nem láttam ebben az országban. Még a Kádár rendszerben sem . A világ csodája , hogy ez mellett még létezik az, hogy szavazzunk valamiről, vagy bármi ilyen demokratikus történet.