Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #815568Ha valaki felületesen átnézett néhány videót , riportot a hódmezői polgártársakkal. Milyen megnyilvánulások voltak, meg belepillantott a kampányba politikusok megnyilvánulásaiba. + elolvassa ezt amit ide idéztél most kommenteket .
Akkor máris szembesülhetett felületes szemlélőként is a kórképpel, a betegséggel.
Azzal hová jutottunk ezen az úton.
Mikor az egy nagy negatívum, hogy egy megválasztott közszolga szóba áll, tárgyal más véleményű emberrel, és hasonlók.
Hol vagyunk ember Kambodzsában a dzsungelben ? :)
Álljunk meg de gyorsan. Oda jutottunk , hogy képzeld el azt a helyzetet Orbán most megbukna mi lenne ebben az országban. Ha ilyen agymosott emberek tömegei vannak akiknek az a világvége, hogy egy polgármester szóba áll minden politikai erővel, vagy más politikai erővel mint az ő meggyőződése . Egy fizetett közszolga szóba áll az állampolgárainak különböző rétegeivel és abból alakítana ki egy döntést. Ami totál alap egy ilyen poszton. Nem az, hogy magát kínai császárnak, vagy egyiptomi fáraónak képzeli és elvonul egy beszélgetés elől. Vagy beböffent valami gyűlöletkeltést válaszként egy egy problémára.
Mulatságos a számomra valahol ez a bolhacirkusz, niemand 0 embereknek a handabandázása, erőlködése a hatalomért, és kisded játékai, de hát azért mindennek van határa a tréfának is.
Aztán a nyomorult a gonosz migrántoktól retteg miközben a szomszédja kitekerné a nyakát. Mert egy ilyen senkiházi politikus széthinti a mérgező dolgait. Megmérgez mindent vizet, levegőt, talajt 100 méter mélységig, miközben a felperzselt föld taktikáját alkalmazza. Utána az özönvíz. Egy polgármester szóba se álljon mit tudom én Gyurcsánnyal , vagy Jóska Pistával mert ő egy gonosz nem tudom ki és a beszédével megfertőzi Hódmezővásárhelyet, ezt várná el a vezetőjétől , ez normális szerinted? :)