Hozzászólás
matgab Előzmény: #815446Fordítva látod. Nem ő kérte, hogy ne indítson ellene jelöltet a többi ellenzéki párt, hanem azért nem indított a többi ellenzéki párt jelöltet, mert látták, hogy nekik nincs olyan jelöltjük, aki labdába tudna rúgni. Ráadásul azért tudott mindegyik megállapodni, hogy nem indít más jelöltet, mert ez az ember tényleg független volt és nem fáj az egyik ellenzéki pártnak sem, hogy a másik ellenzéki párt nyert, hanem így mind el tudja magáról mondani, hogy ez bizony az ő jelöltjük volt.
Nem hiszem, hogy M-Zay bárkinek a lekötelezettje lenne, inkább az ő kegyeit fogják keresni az ellenzékiek.
Az más kérdés, hogy baromi nehéz helyzete lesz, mert az önkormányzatban csupa fideszes lesz és mindent meg fognak vétózni, mindent meg fognak tenni, hogy ellehetetlenítsék a krapek helyzetét és példát statuáljanak, hogy "látjátok ez van, ha nem fideszes vezeti a várost."
Másrészt, ha nem sikerül ellehetetleníteniük M.Zay-t, akkor az önkormányzati választásokon iszonyat pofára esés lehet a Fidesz részéről. Bár a legvalószínűbb verzió egyszerűen csak az, hogy lesz egy fidesz többségű önkormányzat, aki előbb utóbb megbuktatja a polgármestert.
Biztos vagyok benne, hogy ha mást nem lesz egy mondvacsinált ok, egy a város számára kedvezőtlen szerződés, egy hűtlen vagyonkezelés. Ha nem lesz, majd csinálnak... Itt van 46.000 oldal, itt írja alá, az van benne amit megbeszéltünk -aztán kiderül, hogy a 23.224. lapon volt valami "óriási hiba"...
Nagyon nehéz egy független polgármesternek egy titkosszolgálati eszközökkel is felszerelt helyi önkormányzattal szemben. Nem irigylem a pasit a győzelméért. De még azt is el tudom képzelni, hogy véletlen baleset éri -Lázárból kinézem, hogy nem olyan cizellált, hogy ilyen módszereket alkalmaz mint amilyeneket én itt leírtam.