Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

SGYP XD

banyaiz Előzmény: #814358

Nyilván nem levezethető ez, hogy a világ felgyorsulása a profitéhségből egyenes arányosan következik. Nem akartam én ezt mondani bár lehet így hangzott.

Hanem csak annyit, hogy ez a felgyorsult világ hoz magával egy ilyen jellemzőt amit a cikkben említ a csóka, hogy nincs ideje elolvasni egy könyvet se , mert mennyivel gyorsabb ha csak a kivonatát olvassa el. :) Ami eléggé műanyag. Ez is egy ilyen önmagát gerjesztő folyamat valahol. Mert felnő egy generáció ilyen dolgokon nyilván ez kihat a személyiségére ami kihat a következőre.

Gyors impulzusok érik nonstop , és egyszer csak azt veszi észre rohan valahová de , hogy hová és minek az kérdés. :)

Ebben a világban a horgászat kifejezetten üdítően hat erre fogékony emberekre. :) De magamon is észreveszem sokszor kell 1-2 óra, hogy igazán érezzem most horgászom és nem más dolgok cikáznak a fejemben, a természetes környezet megtegye a hatását.

Nézz meg pl egy nagyvárost mint egy olyan rendszer ahol cikázik minden és benne az ember rohan valahová . Eleve csak az ha végigmész az utcán már egy ilyen hatással jár . Embertömeg, járművek tömege, fények villognak, kirakatok , millió impulzus. Mint környezet, nem éppen egy buddhista meditációra késztető közeg finoman szólva. :)

De mit akartam ezzel mondani már én is elfelejtettem. Ja igen , csak azt, hogy ennek a kialakulása is összetett miért van ez a felgyorsult világ, és ez is önmagát gerjesztő történet.