Hozzászólás
prospero Előzmény: #813247Prospero "Nem mennék bele, hogy ezek a dolgok mit árulnak el a jellemedről..."
"Magyarul engedjünk rá mindenkit a célországokra...ami kb. az egész menekültválság eszkalálódásához vezetett."
Nyúl "Draga arany szivem, pontosan ezt tette Orban-basi, aki buszokkal szallitotta a celorszagokra az embereket, de csak miutan raterelte oket a magyar nagyvarosokra es autopalyakra, hogy legyen mitol rettegni. Aztan regisztralas nelkul ratolta a celorszagokra a nagyjat.
Tudod, ez az a folyamat, amit te itt teljes mellszelesseggel tamogattal. Soha semmi, egyetlen jellemkerdes nem merult fel benned, ez igy volt helyes.
Ezek utan van pofad, van pofad az en jellememrol ertekezni ennek kapcsan???"
Tudod nyúl szokták mondani, Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ha hazugozol, ne csodálkozz, ha visszakapod, ha mások jellemével jössz, a tied is terítékre kerül.
Egyébként egészen biztosan összetévesztesz valakivel:
Ugyanis én ki voltam akadva a wilkommenskulturon, hogy az országot azért bírálják mert erőfeszítéseket tesz a kerítéssel a határvédelem visszaállítására.
Ellenben Ti egyetértettek abban, hogy mit ugrálunk, wilkommenskultur & refugees welcome van, nem értünk hozzá, engedni kell tovább a menekülteket, micsoda szégyen, hogy keménykedünk a szegény menekültekkel, kerítés nem old meg semmit, sem a nagy bevándorlás problémáját etc.
Nézd csak mit írtam 2016. szeptember 21-én:
"Magyarországnak pedig nem kell csatlakozni azokhoz az országokhoz, akik szarnak bele - szerintem. Egyrészt állami feladat ellátása miatt, másrészt mert Európának sem jó, ha a kukoricásban vonulás, vagy a buszoztatás államilag támogatva van, vagy úgy unblock az illegális bevándorlás."
2016. július 27:
"6. Schengen külső határán kerítés (magyar), macedón határvédelem, török határvédelem , bolgár kerítés, spanyol kerítés, hozzájárult ahhoz, hogy schengen belső határai nyitott maradhasson."
Fentiek fényében mit nem támogattam: Soha nem támogattam, hogy déli országok ránk engedték az illegális bevándorlást, soha nem támogattam, hogy görögök, olaszok szarnak bele és engedik be az illegális bevándorlókat. Nem támogattam az állami buszoztatást, ellenben támogattam a kerítést a hátárvédelmet és támogattam a zónát. Állításaiddal ellentétben...amik így néznek ki:
"Hat mekkora egy utolso szar vagy mar, beismered hogy hitvany dolog a celorszagokra tolni, de kozben itt errol papoltal eveken at?
En tudod mirol irtam itt 2-3 evvel ezelott kicsi szivem?
Hogy kurvara nagy gaz, hogy nincs hatarvedelem, nem keszult fel Orban-basi, es mindenkit ratol a celorszagokra. Teccik erteni kedves leghitvanyabb forumozo mind kozul?"
Neked csak az számít, hogy Orbánon vagy a Fideszen üthess egyet... 2 évvel ezelőtt probléma ha engedi a célországokra a menekülteket, 2 év múlva ha nem engedi és itt kell bírálni, akkor az a probléma....jaj de szar lehet az élet így....
de már szánlak, ....
bárki is voltál két évvel ezelőtt, bámi is volt a véleményed két évvel ezelőtt.... jellemfejlődésedben eljutottál arra a pontra, hogy most, amikor van egy jól működő menekültügyi rendszerünk megtagadod állítólag két évvel ezelőtti önmagad és azt mondod, hogy: ez kudarc, mennyivel jobb lenne, ha nem lenne kerítés és zóna és engednénk a bevándorlókat tovább, akkor nem nekünk kellene bírálni és így több menekültet befogadni....érzed, hogy ez mennyire szánalmas? Csak azért, mert 1300 statuszt adott ki az ország és nem 500-at, mint tavaly?
"Miutan megvedted az embertelen tranzitzonat is, pont engem akarsz jellemileg kostolni?"
Bocsi, te azt az álláspontot képviselted, hogy a tranzitzóna koncentrációs tábor....ez "jellemileg" korrigálásra szorult....
Hát nincs több hozzáfűznivalóm...a jellemedhez... ez van.