Hozzászólás
tozsdenyul Előzmény: #813201de azert vegigvesszuk a hazugsagaidat is, nem tart sokbol:
1."Tehát az unió felajánlotta, hogy elveszi tőlünk az itt regisztráltak
30%-át, ami az illegális bevándorlók 10%-át jelenti.Azonban mily rövid
az emlékezeted: egyúttal kísérletet tettek arra, hogy az itt
regisztráltakat, de már célországban tartózkodókat visszaküldjék
Magyarországra, Dublinra hivatkozva"
na most, a kvota, az kvota, a dublin meg dublin
nyilvan oka van, hogy osszemosod
a kvota miatt nem akartak magyarorszagra hozni 120 ezret, elvinni akartak 54 ezret (konkretan ennyit, nem a 30% 10%-at) es hozni 1280-at
ha kevered dublinnal, az a szokasos hazugsagaid egyike csak.
megjegyzem, a soros tervben meg allitolag olyan dolog is van, hogy az Unio fizessen a tagallamoknak a befogadott menekultek ellatasaert, 15 ezer eurot/ev. Most sajat penzbol csinaljuk, es nem 1280-nak, hanem 4000-nek.
2. "Felső határ nélküli kvóta esetén ez 1 millió szétosztandó főnél minimum 20 ezer ember"
eloszor 1280 lett volna, aztan 800 aztan mar csak 560 kb
mert a kerites...ize nem, mert a vilagpolitikai helyzet meg a torok megallapodas meg a libiai megallapodas miatt (tehat EU es nem Orban) igy alakult a menekulthelyzet
Szerintem volt valaki az akkori vitakban, aki mondta, hogy ez egy valosagtol elrugaszkodott hiszti es az EU majd lassan maga is kezeli a helyzetet, csak lassan, de biztosan, es biztosan nem lesz hosszutavon minden evben 1 millio migrans aki jonne be
O, es igen, vegig sem tudtak verni a kvotat, es itt sem Orban-basin mult ez a nagy megvedes, hanem az EU (tagallamai) belatta, hogy nem fog ez menni, ezert mar LEVETTEK a napirendrol.
Ezt a vitat lejatszottuk 2-3 evvel ezelott, amikor meg volt alapja az erveidnek, csak az ido nem teged igazolt. Azonban, miutan mar lattuk hogy mi lett volna a kotelezo kvotabol, es hogy meg az sem fog megvalosulni, tovabba lattuk hogy milyen eredmenyeket hozott az amit az EU valoban lepett eddig, igy ugyanazon szolamaid ismetelgetese mar egy cseppet sem indokolt. Talalj ki ujat. Talalj ki mast.
3. "Lássuk a kerítés+zóna hatását."
Tegnap levezettem, ma a hvg is levezeti neked, hogy kb 5x-osre nott a beerkezo menekultek szama a kerites+zona hatasara. Az eredmenyeket mar latjuk. Itt is talalj ki ujat. Talalj ki mast.
4. Szemelyes resz:
azt kerdeztem, hogy direkt csak a muszlimokat fogadtak-e be?, ami retorikai dolog, nem azt jelenti hogy 100%
DE utana kaptal is egy konkret szamot a 80%-ot.
Na es akkor a sajat magad altal is elismert allitasaidnak megfeleloen, mivel a te allitasod szerint minden atlathato nem titokban tortent, es ott van a statisztikakban, ezert kerem a statisztikakat a menekultekre a befogado orszagok szerinti bontasban kulonos tekintettel az Egyiptomiakra.
Nyilvan meg tudod tenni. Hiszen ezt allitottad.
(Es persze hogy tudom, mit nyilatkozott Balogh, 1500 kopt csaladrol nyilatkozott, akikrol ezek szerint te is tudsz.)
Hol talalom oket a nyilvanos nem titkos statisztikakban?
Szam szerint megmondod nekem, hogy mennyi ember kapott menekultstatuszt egyiptombol 2010 ota?
U.i:
Prospero "Nem mennék bele, hogy ezek a dolgok mit árulnak el a jellemedről..."
"Magyarul engedjünk rá mindenkit a célországokra...ami kb. az egész menekültválság eszkalálódásához vezetett."
Draga arany szivem, pontosan ezt tette Orban-basi, aki buszokkal szallitotta a celorszagokra az embereket, de csak miutan raterelte oket a magyar nagyvarosokra es autopalyakra, hogy legyen mitol rettegni. Aztan regisztralas nelkul ratolta a celorszagokra a nagyjat.
Tudod, ez az a folyamat, amit te itt teljes mellszelesseggel tamogattal. Soha semmi, egyetlen jellemkerdes nem merult fel benned, ez igy volt helyes.
Ezek utan van pofad, van pofad az en jellememrol ertekezni ennek kapcsan???
Hat mekkora egy utolso szar vagy mar, beismered hogy hitvany dolog a celorszagokra tolni, de kozben itt errol papoltal eveken at?
En tudod mirol irtam itt 2-3 evvel ezelott kicsi szivem?
Hogy kurvara nagy gaz, hogy nincs hatarvedelem, nem keszult fel Orban-basi, es mindenkit ratol a celorszagokra. Teccik erteni kedves leghitvanyabb forumozo mind kozul?
Es ellenpeldakent konkretan hoztam a szloveneket, akik valoban megvedtek a hataraikat, kerites nelkul, rendorseg+katonasag es elore felkeszules megoldotta, es nem engedtek at senkit regisztracio nelkul.
Jo, en nem csodalom, hogy egy ekkora sajat arcba kulazas utan megzavarodtatok, mint egy felbolydult rovar boly. De hogy engem akarsz jellemileg elemezni, es megvetni, azert amit Orban-basi muvelt es te meg tamogattad szoban, hat ez azert mar tenyleg a legalja.
A fidesz vallasbol mar az osszes intelligens, minimalis gerinccel rendelkezo ember kiabrandult. Mar csak nemeth szilardok vannak ott. Mindent elarul, hogy te meg mindig abszolut modon ott vagy.
Es miutan ratoltatok a celorszagokra a migransokat, majd pont engem akarsz kostolni?
Miutan megvedted az embertelen tranzitzonat is, pont engem akarsz jellemileg kostolni?
Es miutan az egesz egy hatalmas ongol lett, es a propaganda ellenere, a szigoru tranzitzonabol nincs mas lehetoseg mint sokakat menekultkent befogadni, es tulteljesititek Sorost, engem kostolgatsz?
En ugyanazokat a dolgokat mondtam vegig, es most is. Nem en nekem kell mindezt feldolgoznom, kivanok hozza sok sikert, es nyugodt lelkiallapotot. Es tanacsolom, hogy csendben vegezd el ezt a lelki munkat, kedves kereszteny szar, mert amiket ide irogatsz mostanaban, az csak sulyosbitja a helyzetedet.
"a valsagnak nincs SEMMILYEN megoldasa"
"a celorszagokra tolni a migransokat csak fokozza a valsagot"
Ezek mit arulnak el a TI jellemetekrol, arrol beszelj akkor.