Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

prospero Előzmény: #813143

nyúl, téged se az eszedért szeretnek, nem igaz? amikor felajánlották, hogy elvisznek tőlünk 54 ezer regisztráltat mondjuk 2015-re vonatkoztatva, akkor, abban az időben, hány ember regisztrált Magyarországon? 177000 ezer fő. De kb. 500 ezren lépték át a határt illegálisan, Csak Németországban kb 1-1,5 millió fő kötött ki.

Tehát az unió felajánlotta, hogy elveszi tőlünk az itt regisztráltak 30%-át, ami az illegális bevándorlók 10%-át jelenti.Azonban mily rövid az emlékezeted: egyúttal kísérletet tettek arra, hogy az itt regisztráltakat, de már célországban tartózkodókat visszaküldjék Magyarországra, Dublinra hivatkozva jogtalanul 120 ezer főt.

Magyarország nem kérte az 54 ezer fős "könnyítést" cserébe azért az opcióért, hogy ne kelljen átvenni az összes európán kívülről érkező bevándorló x%-át (akkor kb. 2%-át) menekültügyi eljárásra a saját határainkon próbálkozók MELLÉ!

Felső határ nélküli kvóta esetén ez 1 millió szétosztandó főnél minimum 20 ezer ember (a saját határainkon próbálkozók és a szétosztandó kvótába nem bekerültek mellett) 2 millió ember esetén t 40 ezer fő, 3 millió ember esetén 60 ezer fő etc.

A "próba-kvóta" szerint szétosztandó emberek száma végülis 160 ezer fő lett, ami kb. 10%-a az összes akkori 1,-1,5 millió illegális bevándorlónak 2015-ben. Tehát az illegális bevándorlók 10%-ának szétosztását szavazták meg bizonyos országok.

Ezek után nézzük meg, hogy hogyan viselkedtek azok az országok, akik megszavazták a kvótát:

A 160 ezer főből 27 ezret vettek át. 2017. szeptember 6-ig, azok az országok akik MEGSZAVAZTÁK a kvótát, 16,8%-ot!!!

Nyúl ott tartunk, hogy a papíron beígért 54 ezer főből 9 ezer főt sikerült volna átadni, HA tőlünk veszik át őket és nem az olaszoktól, görögöktől és 45 ezer fő itt marad plusz jönnek az új bevándorlók a határainkon keresztül.

Az összes illegális bevándorló 10%-át akarták szétosztani, ami célszámnak a 16,8%-át "sikerült" és ami a következőt jelenti:

Az 1,5 millió fős Európai illegális bevándorlás 1,6%-át kezelte a kötelező kvóta első lépcsője.

Lássuk a kerítés+zóna hatását. Kerítés nélkül a csúcs napi 10 ezer fő illegális határátlépő volt. Kerítéssel jelenleg limitált számban adhatnak be naponta menedékkérelmet, nem pedig adhoc napi 1000 vagy 10000 közötti kérelmet, attól függően, hogy éppen hány főnek van kedve grasszálni a zöld határon. Tudsz különbséget tenni napi több ezer és napi 100 kérelem beadás között?

Ezen túl a zóna megakadályozza, hogy az ország és EU felé tovább haladjanak, azaz kérelem elutasítása esetén a magyar állam érvényt tudsz szerezni az elutasításnak, azáltal hogy egyszerűen nem engedi tovább a jogosulatlant. Miközben a célországok nem tudnak érvényt szerezni a kiutasításnak!

Ezen túl koncentrációs tábor vitánk idején lehetett olvasni az éppen soros jogvédő szervezettől, hogy Magyarország nem elég laza a kérelmek elbírálásában, túl szigorú más országokhoz képest. A kérelmek 86%-a elutasításra kerül.

Térjünk át a személyes részre. Ezek után a következőt idézed velem kapcsolatban:

"eddig meg csak oltari nagy hazugsagokra futotta toled (1500 kopt csalad, atlathato ksh statisztikak) meg hogy nem 100%-a muszlim a befogadottaknak, csak 80%"

majd ezek után rátérsz jellemem mélységeinek elemzésére...

Mondjuk a hazugozás nem hat meg egy hazudozótól, mert a kronológiai sorrend így történt: általad linkelt szalagcím: titokban fogadott be az állam menekülteket, ami alá odabiggyesztetted, hogy ezek muszlimok és hogy a Fidesz szembeköpte ezzel a szavazóit.

Mire én: nem hiszem, hogy titokban fogadott volna be, mivel a ksh honlapon teljesen nyilvánosan elérhetőek az adatok voltak/vannak, egyébként leellenőrizted-e hogy csak muszlimok kérdeztem.

Mire te pontosítottál, hogy származási ország szerint "ránézésre" minimum 80% muszlim.

Ezt a beszélgetést immár csak a legvadabb elmék - akiknek a valósághoz nem sok köze van -, próbálják meg beadagolni úgy az itteni nagyérdeműnek, hogy én állítottam a 100%-ot, meg a 80%-ot , majd még ráadásként lehazugozol.

Ember te állítottad mindkettőt!!! azt is hogy 100% muszlim, azt is, hogy "ránézésre" 80% muszlim. Majd követeled rajtam a bizonyító statisztikát származási országok szerint???

Ezek után térjünk át az 1500 kopt keresztény család ügyére:

Én pontosan ezt írtam #813015-ben:

"egyiptomból is fogadtunk be menekülteket anno arab tavasz idején/után - szintén a legnagyobb titokban a sajtó szerint - ránézésre mennyi volt a muszlim? Kb. 80%? :-)! Ja, nem. Ők kopt keresztények voltak, akik tényleg életveszélynek vannak kitéve a muszlimok között..." Vegye észre mindenki, hogy itt már a te "ránézésre 80%odra hivatkoztam"

Sehol nem írtam 1500 kopt családról, csak annyit, hogy egyiptomból is fogadtunk be akik nem muszlimok voltak, hanem kopt keresztények.... ezek után számon kéred rajtam, hogy 1500 kopt családot írtam?? Te kivel vitatkozol?? Magaddal vagy esetleg hallod és érted, hogy mások mit mondanak Neked?

Nem mennék bele, hogy ezek a dolgok mit árulnak el a jellemedről...kezdve attól, hogy leírtad megértetted mit jelent schengen és bevándorlás problematikája, majd rátérsz arra, hogy ha nincs kerítés, akkor aki jön továbbállt volna és érkezik meg Németországba. "hogy az a 70-80% aki tovabballt volna, vagy eleve illegalisan jott volna be, az ezt nem teheti meg es regisztralva lesz" Magyarul engedjünk rá mindenkit a célországokra...ami kb. az egész menekültválság eszkalálódásához vezetett.

Húha paszmek és főleg azért, mert közben kurvára jellemesnek tartod magad.

Egyébként itt van a ksh adat az állampolgárságot kapottakról előző állampolgárság alapján:

http://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_...

Itt a menedékkérők száma és statuszt kapottak száma:

http://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/...

itt meg a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részletes statisztikái származási országok szerint jó sok évre visszamenőleg....jó keresgélést....de előtte nézd meg pontosan, hogy mit is nyilatkozott Balogh.

http://www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=i...

Szedd össze magad...ez így kurva gyenge ...