Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #811436Nekem tetszene egy olyan játék erős évkezdés után egy para ahol akciós áron be lehetne vásárolni Otp-ből. Mondjuk egy max 12 k és aztán rájönne a piacokra a szapora fosás olyan 7-8-9 k környékére visszazuttyannánk. Ott egy szerény 15-20 k közötti több éves célárral longolni. Szép lenne. :) De annyira kézenfekvő az, hogy érik egy nagyobb esés biztos nem akkor fog jönni és nem egészen úgy ahogy várható.
Mondjuk az nagyon extrém lenne szerintem 2 ilyen év után nonstop menetelne felfelé Otp idén is. 14 k-t is meg lehetne indokolni fundásan bőven akár a tavalyi számai alapján is. Jönni fognak már az idei számokban az akvizícióknak az eredményei is, további akvizíciók, és a hitelezés bővül, előbb utóbb kamatemelés is ami megint jót tehet összességében az eredményének.Messze nincs még az az állapot, hogy egy válság után csúcsra van pörgetve a cég. Hitelállományokban pl 50%-al növelhetné nyugodtan. Ami abszolút long vsz. Csak azt nehezen tudom elképzelni, hogy az idei év is nemzetközileg ilyen erős legyen mint a tavalyi.
Vagy el tudnék képzelni egy olyat is májusig elmennénk 14 k-ig aztán egy rendesebb parában 10 k környékére visszanézne, vagy mostani értékekig. Ezt se zárnám ki akkor viszont az ilyen akciós vételeket 8 k és hasonlók el kell felejteni . Ehhez az kellene most még amcsik innen nagy lendülettel tovább meneteljenek mondjuk májusra megcsinálják a 3000 + -os snp-t. Képesek erre is.