Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

KB58 Előzmény: #811883

Nyugodj meg :-)

Nekem most még többe :-(

Bejött, amit éreztem és leírtam, hogy áthúzzák a 13140-en (ezt már akkor sejtettem szinte, amikor a shortot 13072-őn megnyitottam, mégsem zártam le). Most, amíg egy hosszú céges telefonos egyeztetést bonyolítottam, ezt a shortot a beállított 13145-ös stopnál le is zárta a rendszer minuszban, de a 12778-nál nyitottal együtt (mert véletlenül erre is beállítottam ugyanezt a stopot).

Akkor most jön az, amire lentebb rákérdeztem, hogy esetleg felviszik a D1 chart szerint (most legalább 13200 környékére, aztán esetleg a Bollinger tetőig 13300 körülre, majd tovább). Vagy ma megcsinálják az eufórikus csúcsot, aztán holnap beejtik, de egyelőre a 12740 körüli alj komoly forduló volt, ahogy az a gyertya, Bollinger, RSI, Stoch alapján is látszik, amit akkor - hiába éreztem, hogy forduló lesz - szintén kihagytam, long helyett nem sokkal előtte shortot nyitottam, amit most lezárt a rendszer egy elnézve beállított stoppal.

Úgy látszik, aljas, mocskos módon egyelőre megvalósulni látszik Kontra szívatós verziója, amit 1-2 napja a BUX fórumon tett közzé: