Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

2018

Lenthor Előzmény: #811501

Zoli korábban is írtad, hogy diákjaid is figyelik a fórumot.

Nem tudtam, hogy középiskolásoknak szerveztek egy tőzsdei kereskedéssel kapcsolatos versenyt.

Ha, jól értelmezem a soraid, akkor a diákjaid az első helyen végeztek?

Ha, igen és ebben egy kicsit is segíthettem, akkor nagyon örülök.

Az eredményhez külön gratulálok a csapatnak.

A csapat tagjai is nyugodtan tehetnek észrevételeket, javaslatokat és kérdéseket itt a honlapon. Ha tudok, akkor szívesen válaszolok a kérdésekre.

Írtad, hogy " de élesbe ne ne csinálják! "

A diákok figyelmébe, ajánlom, hogy nem ismerek olyan nagy befektetőt (tőzsdecápát), aki ne veszítette volna el a vagyonát egyszer-kétszer.

Általában a tapasztalat, hogy az első évben óvatos kereskedés eredményeként általában egy tisztes nyereséget szoktak elkönyvelni. (kezdők szerencséje????)

Ilyenkor jön a hiba! Felvetődik, hogy megy ez nekem és az óvatosság tova tűnik.

A tőke elkezd csökkenni.

Jön a második fázis: - na, akkor gyorsan szerezzük vissza!

Még nagyobb kockázatvállalás elindul. A végjáték pedig a teljes tőke elvesztése.

Nagyon sok család ment tönkre a rossz tőzsdei befektetés miatt.

Ismerős nekem is a tőke elvesztése, mert ezen én is átestem.

Általában a veszteség ösztönzi az embert, hogy egy kicsit jobban utána nézzen, hogy milyen folyamatok vannak a részvénykereskedésben. Remélem, hogy ez a tőzsdejáték alkalom arra, hogy veszteség nélkül elsajátítsátok az eredményes kereskedést.

Szóval a diákoknak üzenem, hogy jó ötletnek tartom, ha hosszabb időn keresztül ismerkednek a hullámelmélettel, indikátorokkal, tőzsdei alakzatokkal és gyertyákkal.

Nagyon fontos a kockázatelemzés. Külön tudomány, amit nem ártana még nekem is elsajátítanom. Nagyon kevesen használják a befektetésük előtt.

Végül a diákoknak is eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!