DAX
KB58 Előzmény: #811419Bakker, a fórumokon mindenki azt írta, hogy már nincs kereskedés. 15:30 körül beszéltem a brókeremmel, ő is azt mondta, hogy a német tőzsde már leállt. Kérdeztem, hogy a Portfolio Global Go-n sem lehet már kereskedni, mintha azt mondta volna, hogy ebben az évben már nincs tőzsde. Egyébként 14:30-tól úton voltam, asztaloshoz kellett mennem, ahonnan 16:30 után jöttem el, már abban a tudatban, hogy már csak jövőre lesz kereskedés. Közben le is zajlott a beesés 12820 környékére, majd a felmenetel 12890 környékére. Most beleolvastam itt a fórumba, majd belenéztem a Portfolio Global Go-ba és látom, hogy megy a kereskedés.
Egyébként eredetileg arra tippeltem (ahogy írtad is a lehetőséget az adóoptimalizálás miatt), hogy realizálni fognak és emiatt leesik az árfolyam. 12950 környékén még gondoltam rányitni shortokat rövid stoppal a tegnapi 12984 mellé (megint nem sok rizikó lett volna benne), aztán megint nem tettem. Szinte soha nem az első elképzelésemnek megfelelően lépek, és szinte mindig meg is szívom.
Ma is 22 óráig lesz kerekedés szerinted és lehet még lépni bármit is még ma?