weinstein
matgab Előzmény: #809095Na pont erről beszéltem:
"-Nem azt allitom, hogy azt irtad, a 13 eves csaj a hibas, azt allitom, azt irtad, hogy a metoo-s nok a hibasak, es azt kerdezem, hogy a 13 eves csajrol miert nem irtal hasonlot?"
Hol írtam, hogy a metoo-s nők a hibásak?
És a 13 éves csajról miért nem írtál hasonlót? Mi közöm nekem a 13 éves csaj témájához? Amúgy nyilvánvaló minden normális embernek, hogy aki egy 13 éves magát még megvédeni nem képes emberrel lép szexuális kapcsolatba, az beteg és a 13 éves lány az egy kihasznált áldozat. Míg egy klasszikus átlagos manapság metoo-zós csaj, aki 18-25 éves korában megy el a rendezővel és utána szabad akaratából -azért, hogy megkapjon egy szerepet - lefekszik az adott csávóval, (mert tudja, hogy ha nem ő fekszik le az illetővel, hanem más, akkor majd más fogja megkapni a szerepet) azt én nem tekintem áldozatnak (és hibásnak sem).
És mielőtt elkezdenél felháborodni - Igen baromi nagy különbség van az önkéntes szereposztó díványra felfekvő - majd utólag öntudatra ébredő és emiatt rinyáló nők - és azok között, akikkel akaratuk ellenére erőszakoskodtak.
És ott már nagyon vékonyak a határvonalak, hogy meddig tekinthető egy férfi nyomulása nyomulásnak és mikortól erőszaknak és mikor jelent a női nem valóban nemet és mikor jelent csak annyit, hogy nem vagyok én olyan könnyen kapható, kicsit győzzél még meg valamivel stb.stb. Mert a liberálisok ma megpróbálnak olyan erős határvonalat húzni ami a való életben nem létezik. Pont azért, hogy bárkit, aki a határvonalon mozog meg lehessen hurcolni.
Van nekem egy barátom, akinek évtizedekig nem volt barátnője. Mindig úgy akart közeledni a nőkhöz, hogy összebarátkoznak, megismerik egymást és majd utána a kölcsönös szimpátia szerelembe fordul.
És csodálkozott, hogy miután a nők beskatulyázták a barát kategóriába, onnan már soha nem tudott kitörni.
Mert egy nő igényli, hogy férfiként lépjenek hozzá már első pillanattól, hogy érezze az erőt (nemcsak fizikait), a dominanciát, az alfa hímséget, amiért neki megéri majd élete kockáztatása árán gyereket nemzeni ennek a férfinak -mert ugye végső soron ez volt mindig is a szex eredménye/oka.
Mert ez csak így működik, ezek többszázezer éves ősi ösztönök, amiket a mai modern kor hülyeségei nem tudnak felül írni (egyelőre).