Regisztráció Elfelejtett jelszó

hehe

banyaiz Előzmény: #804829

Azzal se tudok mit kezdeni, hogy úgy fésüli össze a számokat a lehetőségekhez képest . Szerintem sokkal bizalomgerjesztőbb lett volna ha hűti a várakozásokat ezzel az árfolyamot a földön tartja. Minden bejelentésnél. Értem amit mondasz , csak nagyon unortodox beütést ad az amúgy is unortodox dolognak ez a menedzsment hozzáállás vsz.

Norbi féle sztori jut eszembe , és a felügyelet hozzáállása a dolgaihoz. Mindenbe belekötöttek, minden bejelentésébe, kommentárjába. Joggal .

Itt meg mintha nem is lenne felügyelet. Értem NER meg minden, de hát ez nagyon meredek így .

Nem lennék annak a helyében aki a cég könyvvizsgálója, és felügyeletnél megbízott ellenőre. NER se tart örökké alapon.

Ezt az egészet erre a piac által árazott értékre gyorsan úgy tudnák hozni vsz, ha kapnának egy olyan nagy összegű folyamatos megrendelést aminek nagy %-a profit. Ilyet mondjuk az Opus kaphatna ha az atomerőműnél valamit alkotna. Atomerőmű indul jövőre, választások is lesznek jövőre. Eléggé a fidesznek áll a választás de azért lehetnek érdekességek ott is. Inkább certizek ha az adrenalinszintemet akarom növelni. :)

Erre a sztorira akkor kellett volna rácuppanni mikor először szóba került Mészáros neve. 100 Ft volt akkor vagy mennyi.