Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Euroman Előzmény: #804132

Nem tudom, nem tudok erre mit írni. Én nem látok magam számára sok lehetőséget. Egészen egyszerű, hétköznapi állásokra jelentkeztem, és még oda se hívnak be interjúra se. Gondoltam az, hogy jól tudok kommunikálni, és jól tudok németül talán pl. egy dohánybolti eladónak elég lesz. Hát nem, ode se hívtak be. Gondolom volt 20 éves, feszes testű lány jelentkező, inkább őt választották. Tulajdonképpen sok mindenre jelentkeztem már, de semmi. Azt tudom, hogy közmunkás nem leszek, és pl. gyárba operátornak se megyek, mert se a monotonitást, se pl. a 3 műszakot nem bírom...nehéz fizikai munkára se jelentkeztem, mert már nincs meg hozzá a teherbírásom, és az egészségemet nem teszem még jobban tönkre, mint amennyire már amúgy is megkoptam....jelentkeztem fogászatra meg vérplazma központba recepciósnak, gondoltam oda is jó lehet a német....de a fogászat nem is válaszolt, a másik meg udvariasan lepattintott...sajnos ez, hogy alkalmazottnak eladjam magam nem igazán működik, vállalkozni pedig nem merek, mert érzem, hogy nem lennék életképes....nincs tapasztalatom, nincs kitől kérdeznem, nincs segítségem, és ötletem se, hogy mire kellene vállalkozni....fiatalon sem volt bennem ilyen vágy, most meg 52 évesen meg pláne nem....nekem jó volt az, hogy volt szabályozott munkaidőm, megmondták mit kell csinálnom, és a szerződés alapján hó 5-én megkaptam érte a bérem....a marketinges munkában kiélhettem a kreativitásom, és az nekem elég volt....ma meg marketingest a kutya se keres, ha meg igen akkor okj tanfolyamost vesz fel, nem diplomást.....meg sok helyen elvárás, hogy ma már magad tudd megtervezni a reklámanyagokat, ezt meg én úgy csináltam, hogy az ötletemet a nyomdai grafikával csináltattam meg, mert én se a számítógépes grafikához, se a webtervezéshez nem értek....ötleteim ma is lennének pl. reklámkampányokhoz, és az én időmben ez is elég volt, a kivitelezést profikra bíztam....amúgy értékesítésösztönző ötleteket mondtam az állásinterjúkon is, de vagy semmit nem mondtak rá, vagy azt mondták, ez valószínűleg túl drága lenne...próbáltam ecsetelni, hogy megdobná a bevételt, de nem kellettem az ötleteimmel együtt se