Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

prospero Előzmény: #802545

Nos, mindenki magából indul ki. Lehet, hogy te ilyen manipulatív vagy, aztán ezt feltételezed másokról is.

Nemrég linkeltem a 444.hu cikkét a Cia szerepéről Iránban, amikor amerikaiak által szervezett puccsal, amerikai pénzből lefizetett emberek eltávolították mosszadeget a hatalomból. Ha hiszed, ha nem - nem kezdtem el bővebben olvasgatni róla előtte mielőtt linkeltem....:-)! Érdekesnek (és hitelesnek) találtam a cikkben foglaltakat, ennyi.

Tudod, ez egy fórum. Ha valakinek ellenvetése van a linkelt anyagokban foglaltakkal szemben, nyugodtan kifejtheti a véleményét, azért linkelem, ha érdekes vagy a közhiedelemnek ellentmondó info merül fel. Pl. Fejkendő viselés.

Mi meg azért vagyunk itt a fórumon, hogy megvitassuk a dolgokat, véleményeinket tényekkel támasszuk alá pro és kontra. Ha közben tanulunk mert utána olvasunk dolgoknak az ellenvélemények hatására az csak jó

Tudod a prekoncepciód - már parainoiád- hogy a hozzád képest ellenkező véleménnyel rendelkező propagandista - megzavarja a tisztánlátásod, nem mellesleg megakadályozza, hogy tiszteletben tartsd a más véleményhez való jogot, és ennek keretein belül vitasd meg a témákat.