Regisztráció Elfelejtett jelszó

A liberalizmus hatása az életünkre

phiona Előzmény: #802184

Bakker isibizi nem akartam már írni, olvasni se, de túl izgi résznél maradt abba.

Nos igen, ez amit lovagoltok, hogy nincs alternatíva.

Jó fél év van még a választásokig… és jelenleg tényleg nincs kormányváltó alternatíva. Innen és most max arra van esély h az úm kispártok bevitelével és a jobbik szavazókkal a 2/3 megakadályozható, sőt esetleg koalíciós kormányzás kell majd. A 2/3 lássuk be, roppant ártalmas volt, kizárólagosságot tett lehetővé amivel csúnyán vissza is éltek. Az nem vitatható h OV magának elsajátította az ország javait mások neve alatt, illetve hűbéri láncot épít abból, ami a miénk – úgy gondolja h megteheti mert megválasztottátok. Csakhát ez nem olyan egyszerű… Simicskát nem becsülném le (OV szerint is a legokosabb embere volt, h kamu összeveszés h a jobbikot kiheréljék: tuti tévedés sztem), és a többieket sem az időzítésben – még nincs ideje a szólásnak, a választás is 1 üzleti modell, megvan az időzítése abban h a befogadót mikor és mivel hatásos befolyásolni. Szóval az igazi tűzijáték nem ma, augusztus 20-án lesz… Nagy a tét. OV ha durván bukik könnyen Hodorkovszkij sorsára juthat, Polt Petivel, Lölővel meg a többivel együtt – az h a lopásaimhoz igazítom a jogot nem ment fel, és az EU-ban is eléggé utálják, példaértékű is lenne a megalapozatlan gazdagodás nyílt leleplezése a támogató karral. Simics konkrétan már az életét félti sztem, neki ezért is fontos h a jobbikot bemuzsikálja - és van még elég sok pénze is. Ha igaz h Soros szeret mosolyogni a végén, és van még vér a pucájában: azt amit vele szemben tettek (villamosokon taposni az arcán) vért kíván, neki is van pénze. Persze a fidessnek is van pénze, amit tőlünk vettek el, és ami az EU-tól nekünk járt, és amit a hatalmuk érdekében a kampányokra költenek meg nyúlnak. Az a fazon volt a legjobb arc (Szentesi Kálmán) aki azt mondta a NAV-nak h nem arra adom az adóm amire költik. Én is sok adót fizetek és hasonlóképp gondolom, bár fizetek, és nem szólok… még.

Sztem most az van h követő állampolgár kivár: mi lesz a kínálat, a műsor? A tapasztalatok alapján a finisben dől el, nem jó túl korán kilőni a rakétákat, és vannak tartalékok. A promó dumád promó duma. OV érdemeit nem vitatom el, van neki, de kurva csekély a lehetőségekhez képest ami megvolt. Nem feledhető h a történelmi lehetőséget (EU-csatlakozás és pénzek) nem az ország lakosai, hanem a maga és klientúrája javára lenyúlta. Az ország szegény, a közmunkaprogram nyílt kamu, a bérfejlesztésben nem érdekeltek, amit maszatolnak is másokra terhelik. A javaikból nem adakoznak, gyakran vannak fenn személyes tragédiák országos hírportálokon, néhány 100e kéne h ne adjanak el rákos gyerek fölül házat, vagy jusson életmentő műtétre – de nem adnak bakker, már kipukkadnak a pénztől olyan kövérek, de akkor se. Nem korszerűek, nemzetközileg pedig fenszi és trendi és szexi az adakozás. Nincsenek minőségi embereik, a régi lejárt szavatosságú bizalmiakkal veszik körül magukat.

Nos igen az is 1 opció h 2018-ban teljes katyvasz lesz, mert nincs itt már 2 milla Fidesz-hívő sem… napokban mondta nekem ember h felhívták, mondta h persze h a Fideszre szavaz, nem hülye h mást mondjon, de majd a szavazófülkében… és visz magával saját tollat. Azt hiszitek a nép hülye és vak: nem, veszi pontosan h kiraboljátok és ezért cserébe a nemzetiszalagos duma kevés, keresztényi szenteltvízzel is. És ne felejtsük azt se, h nekünk nem kedves az orosz medve keble. Paks 2, és elköteleződés. Döntse már el Habony (ez is szégyen amúgy h ez a szint) h akkor nyugathoz v kelethez tartozunk?

Kb fél éve még adtam esélyt a korrekcióra, h akármilyen is ez a kormány, javíthat, meg nincs jobb… Üveggyöngyök lesznek, főleg a nyugdíjasoknak és a megtéveszthetőknek, de ma már azt mondom: ennél rosszabb nem lehet. Új se lophat pofátlanabbul és többet. És: most itt nem megy előre semmi. H a grazi beteg nyaral és kondicionálják: örülök, de közben rohad le az egészségügy, és másban sincs előrelépés, mert „a nagyfőnök nélkül nem”, ezt hívják diktatúrának.

Itt tartunk most.