Regisztráció Elfelejtett jelszó

Az Orbáni rendszernek nincs alternatívája

phiona Előzmény: #802170

Ügyesen kihoztad belőle a szokásos úriembert :-) mondjuk állítólagos bikát fejtél bakker :-) Már sokszor elmondtam h nem vezetek aktákat, memóriám van. Tigrincske láthatóan jobban képben van kinek-kinek az anyukája mondásaiban és tablet vásárlási szokásaiban :-) és milyen kis ügyes, nem érdeklem nem minősít, nem mond semmit, de felpörgetve próbál megfejteni és petárdázni – persze teljesen mellélőve, a fő hogy a tanult úri szinten :-) proli és ostoba a kincsem nagyon, de ezt eddig is tudtuk. Az a szlötty jön föl, amit egy magafajta elképzel egy olyan nőről, aki nem fél és nem hatódik meg tőle. Nem veszi észre magát h milyen gáz. Tudom h úgy tűnik h kivont karddal rohanok a faszerdőbe mert gyalázni fog, de ezeken rendkívül jókat mulatok, h tudná mekkorákat téved :-) F@szhiányos önbizalom hiányos p@csa, aminek képzel, nem menne soha szembe ekkora virtuális fasszal, lélektani 1x1. Az se megy a rendkívül fejlett agyának h elszállni sikerek után szokott az ember… amúgy igaza volt anyukámnak (önkritika helye :-)), volt h mindenhonnan, munkából és kapcsolatokból is csak pozitív visszaigazolás jött, és kezdtem hinni, hogy jól látok… sztem amúgy jól is látok, csak azóta láttam tapasztaltam többet, és bár a Világunk a lényegét tekintve qrva egyszerű, a részleteiben nagyon bonyolult… ezért ismét a kérdések és a kutatás inkább, az alázatot amúgy sose feledtem csak a megállapításokban lettem magabiztos – sztem, szvsz, ezt mindenhez tegyétek hozzá.

Észrevettétek amúgy h se Prospit se Tigrincskét nem neveztem meg? És mindkettő épp magára vette :-) Nem is nekik írtam hanem nektek, azon gondolkodom h miért vagyunk ilyen önsorsrontók? Mások, már szlovákok románok csehek is miért vannak előrébb az állampolgári kontrollban, jobbágyok vagyunk-é, vagy mi a túró van? Én élőben nem beszélgetek ilyenekről fidess hívőkkel, egyet se ismerek aki felvállalná, sorry… hivatalban meg nem ez a téma. Éshát az ittenieken azt látom h ordítóan patológiások, idő lesz feloldani, és tán meglepő, de Prospi sztem nem reménytelen.

Popcorn remélem élvezetek közt fogyott, az élet sava-borsa h a legkomolyabb témákban is található humor, többen is írtok úgy h én is sokat mosolygok – köszi :-)