A liberalizmus hatása az életünkre
phiona Előzmény: #802122Az orvos, amikor közli veled h súlyos beteg vagy, megaláz téged? És mert épp szomorú ettől akkor, biztosan pocsék a magánélete?
A tanár, amikor jelzi, hogy ezzel a teljesítménnyel nem fogsz átmenni, megaláz téged? És mindenki, aki szembesít, gyárilag szar frusztált egyed?
Gondolkozz már, ember.
Ez egy nyílt fórum igen, de anonim, így etikailag se vitatható a szólás.
Nem érdekelnél, ha nem lennél értékes. De az vagy, ahogy az országunk is. Ezért bosszant a tévút. A képességeinkből sokkal többet lehetne kihozni, ha nem lennének a berögzült idétlen blokkok, amiket le lehet küzdeni, de nem úgy h hátradőlünk h jó ez így is, „ez van”, és beszopjuk amit etetnek, mert kényelmesebb. Nekem nem kell megfelelned, magadnak kell, azzal szemben van felelősséged ami benned van: és az sokkal több, mint a lakályság.
Ja, még azt akartam mondani h az itteni fórumozó kritikusokkal szemben az a folyamatos vád, h ballibsik, szockó v Gyurcsány-hívők, baloldali szavazók. Ahogy követtem, valamennyiünk elég erősen hangot adott annak h nem „azokhoz” húz sőt, én is írtam sokat erről. Új utakat keresünk, de h még szeressük is a moslékot, azt nem nyeljük be, bocs.