Regisztráció Elfelejtett jelszó

A választások után elindul az euró bevezetése?

matgab Előzmény: #798021

http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/trukkozo_cegek_furcsan_ugro_forgalom_pancsolt_szesz_lecsapott_a_nav_a_bulinegyedre.4.256971.html

Nem azért mondom, de ez egy zseniális ötlet volt már megint. Meghirdeti a NAV nyilvánosan, hogy hol fognak ellenőrizni. Erre mindenki beszarik, hogy őket fogják ellenőrizni és elkezdenek azonnal mindent beütni a pénztárgépbe. Így a NAVnak gyakorlatilag ki sem kell mennie, mert az online pénztárgép elemző program kiköpi azonnal, hogy hol csalják el az adót. Ez sokkal költséghatékonyabb, mint az, hogy egyesével ide meg oda rohangálnak a NAV ellenőrök, ahol épp vagy kapnak nyugtát, mert látják, hogy két 50 éves mami bemegy a bulinegyedbe aktatáskával bulizni-akiknek adtak nyugtát.

Utána ha már megvan, hogy kik azok a vállalkozások, akik nem fizettek eddig, akkor elég oda rendeszeresen kijárni a NAVnak, míg azokat meg nem fogják vegzálni, akik eddig is rendesen fizettek.

Persze előbb utóbb rá fognak jönni a vállalkozók, hogy akkor sem jelentenek le több árbevételt, ha az adóhatóság bejelenti, hogy ellenőrizni fognak, mert jobb lapulni lebukásig, mint önként feladni magunkat a NAVnál.