Regisztráció Elfelejtett jelszó

Warren Buffet szösszenetek

banyaiz Előzmény: #799272

Azt csinálta lényegében, hogy a saját stratégiáját egy idő után mint befektetésekkel foglalkozó cég biztosítói formát is belevonva vitte. Valami hasonló amit Zsiday-ék elkezdtek. Nem egészen .

Ha ezt nem teszi annak idején és úgy viszi végig akkor "csak" pár 100 millió vagy "csak" pár mrd dollárnál tartana vele. :) Üldögélne otthon Omahában és senki nem is hallott volna róla , hogy ki az Buffett mint a világ egyik leggazdagabb embere befektetésekből.

Ezzel a megoldással viszont felturbózta egy kissé a vagyonnövekedést.

Azt is hozzá kell tenni olyan fogalom lett a tőzsdén évtizedek alatt, ha valamit vásárolt az rögtön növelte általában annak a cégnek az árazását. Viszont ezen inkább mérgelődött sokszor mert hosszú távra vette , nem a rövid mozgásokra játszott, és ha elterjedt a híre vásárol akkor megugrott az ár. Ez még nehezítette a dolgát egy idő után mert elkezdett vásárolni és elszaladt az árfolyam mert Buffett veszi mit tudom én mit. :) Ezen régebben elég sokat morgolódott, hogy mit kell ötleteljen ezen valahogy kivédje.

Emlékszem valami olyasmire is nem tudom melyik cégnél elkezdte venni és elment a híre és még akart venni , és mérgében eladta .