zsír lenne
matgab Előzmény: #798845én is eljátszom a gondolattal, hogy mi lett volna ha veszek.
Akkor már lenne több száz millióm is talán -mondjuk ha 10 millát bedobtam volna.
De... Bedobtam volna 10 millát egy KONZUM-ba, csak azért, mert ML beszállt? Racionálisan azt kell, hogy mondjam, hogy nem.
És tartottam volna 2200 forintig a papírokat, ha vettem volna? Nem. Valszeg már duplázásnál kiszálltam volna, de legkésőbb akkor , amikor benyomták a 86 forintos vételi ajánlatot és utána bezuhant a részvény ára. Ha még vissza is vettem volna, akkor is legeslegkésőbb az 50%-os bővítésnél kiszálltam volna.
Utána a nagy zuhi végén szerettem volna venni, csak épp nem foglalkoztam azon a héten tőzsdével. De azt is kiszórtam volna most már.
Az igazi az lenne, ha innen már shortolni lehetne és menne vissza 20-ig... Bár azért nem kis kockázat lenne.
Szerintem rájöttek, hogy úgy a legegyszerűbb bankot venni, ha fognak egy alvó tőzsdei céget, felmpumpálják az árfolyamát teljesen irreális mértékben és utána egy részvénycserés megoldással Konzum/opimus részvényeket ajánlanak fel az MKB részvényeiért. Így gyakorlatilag a felhúzás árából meg tudják venni az MKB-t.