Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

KB58 Előzmény: #798793

Sziasztok, jó reggelt!

Lenthor, köszönjük a reggelei elemzésed, chartjaid, nagyon jók.

Ahogy július 2-án írtam, a 11945-ös nyakvonalú fej-váll alakzatod alapján én is a kb. 12650-es árfolyam elérésére számítottam. Ha most ez így kb. bejön, akkor a 12637-en nyitott 3 db longom miatt semmit nem kellett volna csinálnom, nem kellett volna ide-oda nyitogatásokkal, zárásokkal további kisebb-nagyobb mínuszokat összeszednem, csak kivárni, amíg kb. oda visszajön. Persze lehetett volna közben felfelé és lefelé is nem kevés pluszt összegyűjteni, de hát sajnos mint tudjuk ez nekem nem sikerült.

Most, ahogy írtam a 12348-on nyitott shortjaim miatt kezdek inkább aggódni, hogy nehogy azokba ragadjak bele rendesen, ha netán ennyi lett volna a lefelé korrekció és megyünk tovább felfelé. Vagy a mostani felfelé korrekció után mindenképpen el kellene indulnia az árfolyamnak 12000 irányába (mert akkor a 12348-on nyitott shortokat sem kellene veszteséggel lezárnom). Sajnos pénteken, amikor nem tudtam végig figyelni az árfolyamot, nem zártam le ezeket a shortokat akár kis nyereséggel vagy nullában, pedig még írtam is, hogy lehetne, kellene). És sajnos ugyanígy nem nyitottam longot 12337 környékéről, pedig azt is írtam, hogy péntekre ez lehet az alja.

Szóval most van 3 db, 12637-en egyszerre nyitott longom és 3 db.12348-ről egyszerre nyitott shortom. Akkor innen az lenne a legjobb taktika számomra, ha ma esetleg még időben tudnék felfelé longot nyitni, azokat a fordulónál lezárni (ha elég jól felmegy, akkor a 12637-es longokkal együtt) és onnan shortot nyitni lefelé (mert a fordulós csúcstól megint lefelé kellene tovább mennie - az említett, 11950-es fej-váll ábrádnak megfelelően?)?