KB58
Gabor2017Szia! Olvastam a beírásaid egy részét. Én nem vagyok olyan szintű tőzsdés, hogy a tutit leírjam. De úgy látom nagyon feszülten kereskedsz. Azt javaslom munkahelyeden ne tőzsdézz csak, ha nyugodtan tudod figyelni. Ha nem tudod figyelni amikor akarod, akkor elkezdesz mindig valaki mást hibáztatni a vesztes pozicióid miatt. Feszült leszel, az pedig az egészségedre mehet. Próbálj kisebb tőkével játszani ami nem fáj, és ha megy utána kockáztass többet. Én is füstöltem el nem is egy számlát. Ne mindig mások véleményére hagyatkozz, mert akkor megint csak bűnbakokat keresel majd. Lenthor nagyon jól csinálja, de látod, hogy amit ő lát az nem csak neked, de sokaknak lekövethetetlen. Nem vagyunk ilyen gyorsak. Próbálj a Lenthor meglátásai alapján akár de saját szabályokat kialakítani. Próbáld ki, hogy ha lezársz rossz pozit bukóban, de ha fordítasz visszajön. Ne a profitot nézd, mert attól györcsös leszel és elveszted az ítélőképességed. Nézd csak a pontokat. Remélem nem haragszol, hogy leírtam a véleményem.