Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX

Ricsi Előzmény: #798352

Én nem haragszom rád, és biztosan igazad van. Kérted a véleményünket, és én szokásommal ellentétben próbáltam segíteni neked, de nem kellett. Így maradok jó szokásomnál, és többet nem segítek.

Azért a matematika nyelvén elmondom neked, mit rontasz el mindig, hátha megérted egyszer.

Van 3 vételed 600-ról, egy 500-ról, egy 400-ról, egy 300-ról. A számok mindegyek.

Ha felmegy 350-re, akkor a 300-ast MINDENKÉPPEN zárni kell. Miért? És ez most matek, semmi érzelem. Ha megy felfelé, akkor majd lesz egyszer 600 fölött, és azok is nyerők lesznek. Ha viszont lefelé megy, akkor újra visszaveheted 300-on, nem történik semmi baj, volt egy jó kör felfelé. És ha a 300-ast eladod 350-en, a 400-ast 450-en, és az 500-ast pedig 550-en, akkor láss csodát, ha eladod a többit is, amit 600-on vettél, máris nullában vagy. De ha egyet megtartasz, akkor ha még megy felfelé, az már nyerő, ha meg megy lefelé, újra elkezdesz venni 100 pontonként. Vagy ahol akarsz. Ez ennyire pofon egyszerű, ha már beragadtál egy veszets szituba.

És részemről innen ennyi volt a segítség.