Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #798267

Van der Vaart ! :) Google a barátom volt. Az egyik szülője roma másik spanyol Ajax nevelés , és aztán holland válogatott real stb.

http://romasajtokozpont.hu/roma-vilagvalogatott-20... Elég jól csengő nevek Pirlotól mondjuk Quaresmáig. Mondjuk egy Pirlo tényleg nem az a drabális fizikum de azért csak egyik legjobb olasz focista lett, és esze is volt a játékhoz. Nem is tudtam, hogy roma gyerek. Quaresma milyen technikás focista, C Ronaldoval emlegették hasonló tehetség aztán kicsit félrement a pályafutása. De mintha már beszéltünk volna erről és akkor erre rákerestem. Igen Pirloról is mondjuk róla egyáltalán nem gondoltam cigány gyerek. Jó lenne a válogatott középpályán egy ilyen Pirlo nálunk is elférne. :)

Igaz nálunk meg itt van Balogh olaszokhoz szerződött el is felejtettem, azért csak van mutatóban egy egy játékosunk ezen a vonalon is.

Másik része amilyen pörgés van egy nb1-es meccsen ha a kórház ortopédiai osztályán válogatnánk akkor is tudják hozni ezt az ápoltak ha kicsit felerősítik őket. :) Na jó ne komolytalankodjak.