Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #798261

Nagyon mélyről jövünk fociban az is igaz, nem egy gyors folyamat. De nem tudom megvalósul e az pl, hogy szegény rétegeket a sportba, fociba, cigányokat pl .

Nem nagyon követem az nb1-et az igaz lehet ezért nem látom, hogy minden csapatban 1-2 roma is rugdosná a lasztit. Vagy korosztályos csapatokban. Pedig neki aztán tényleg egy kitörési pont lehetne, hogy bekerül egy fociprogramba ahol támogatják a sportolását tanulását. Biztos , hogy tehetségek is vannak.

Na mindegy, csak mikor ez a rögvalóság akkor meghallom a szünetben ezeket az okosságokat hát pofám leszakad.

Konkrétan foci , utánpótlásnevelés valami talán mocorog öntjük bele a pénzt ahhoz képest nagyon karcsú egyelőre de lehet, hogy ennél több idő kell lehessen értékelni. Egyelőre nem vagyok elájulva az eredményétől. Az egy jó stratégia lehet elárasztani pénzzel , csak nagyon oda kellene figyelni, hogy célzottan menjen mert különben minden lesz csak nem a célok teljesülése . Lesz a végén minden csak foci nem, és focista. :)

Pl az szerintem nagyon nem buli, hogy nb1-ben nagyon jól keresnek , jönnek haza külföldre került "sztárjaink" is mert jó a lóvé. Közben meg esetleg oda nem jut ebből a pénzből ahol nevelni kéne focistákat. MIndenféle trükközésekről lehetett olvasni, hogy a felnőtt csapathoz átjátsszák a lóvét, és a kölyökcsapatoknál meg a létszám sincs meg .