Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

KB58 Előzmény: #798198

Lenthor!

Hálásan köszönöm én is a hétvégi elemzésedet, megnéztem, nagyon jónak érzem, és azt várom, hogy be is jön.

Kontra szintén azzal bíztat, hogy valószínűleg innen 12310 környékéről fel kellene mennie legalább 12550 környékéig (itt kb. nullában lennék az összes pozimat egyenlegét tekintve). Ha viszont 12630 környékére menne fel, akkor ott kb. 450 EUR nyerőben tudnám zárni az összes pozíciót. Reményeim és a H4-es fej-váll alakzat alapján én az utóbbit várnám (ha nem lesz GBL), mert a fej felmenetel során 12850-ről csinált egy kb. 350 pontos lefelé korrekciót a további a fej csúcsáig tartó további felmenetel előtt. Ha szimmetrikus mozgást végezne, akkor most 12310 környékéről szintén kb. 350 pontot emelkedve kb. a 12630 környékére kellene emelkednie.

Akkor lennék gondban, ha innen a remélt felfelé korrekció helyett tovább esne direkt a 11950 környékére, de valószínűleg ezt is meg tudom oldani nég fedezettel és onnan már tényleg egy nagyobb emelkedésnek kellene következnie.

Ha a felfelé korrekció most elindult és nem esik 12300 alá, akkor az összes pozimat a 12550-12630 közötti fordulási szintnél kellene lezárnom.

Ha közben esetleg sikerülne még 1-2 olyan pozíciót nyitnom, ami javítaná a jelenlegi negatív egyenlegemet, az ugye csökkentené a felhasznált fedezeti %-ot?