Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pszichó...

Krumenaker Előzmény: #798130

Engem is idegesít, elhiheted...

Bizonyos értelemben én lettem volna itt az egyik legesélyesebb, aki rogyásra keresheti magát, ha csak azt nézzük, hogy a negyedelés előtt is volt részvényem, 120-as átlaggal, szép mennyiség, ami új árfolyamon 30 froncsi... Aztán egy másik hullámban 17-20 forint között is vettem, amit éppen, minő véletlen, 56 forinton szórtam ki!

Szerintem legalább 4-5 spekinek a kereskedési ársávját "össze kell rakni" ahhoz, hogy a 13 és 975 forint közötti emelkedést teljes egészében átfogjuk... Magyarán: senki, kis hal, ezen ennyit (75 x) nem keresett. Csak bennfentesek, ha és amennyiben... Lebegtessük ezt, jótékonyan :)

Egyébként itt is az alapkérdés szerintem, amivel szembesülünk, hogy mi lehet a jobb: kivárni a fordulatot, egy elindulást, vagy a zakatoló vonatra felugrani?

Ez a tőzsdén napi szintű kérdés.

Én alapvetően fundamentalista vagyok - nem abban az értelemben, hogy szélsőséges :) - szóval a tartalomban, végső soron a rögvalóságban hiszek... És ösztönszerűen azt keresem, hogy a valószínűségek számítása mentén - csak az ilyen számításokban bízhatom, mert csókosként füleseket nem kapok, infó nuku - miként tudom kicsit megelőzni a piacot. Mikor következik be, hogy pl. egy negatív hangulat elmúltával érvényre jut a fundamentum. Ezért van, hogy OTP, Rába, Nyomda, főleg ezekkel kereskedtem.

Viszont, mindig akkor jártam jobban (nagyobb pénz rövidebb idő alatt), ha száguldó vonatra ugrottam fel.

Na, és akkor megint itt egy alapkérdés: ha száguld a vonat, mitől száguld? Meddig? Lehet-e a száguldást indokló híreket értelmezni, komolyan venni, stb.

Ma se váltom meg a világot, de legalább a grafomán hajlamomat kicsit kiéltem :D