Katéter
Ibiza Előzmény: #797107:) erre mondják ne vedd a szívedre...hány éves vagy? mert 40körül vannak szívgondok..akkor gyülik össze ami korábban volt.. nekem 40évesen voltak ritmuszavaraim.. elmentem dokihoz..elküld EKG-ra.. csaj nézi..biztosan nem jó.. csinálja újra..szól a dokinak..az is nézi..mondja ezt rakja el majd jó lesz a leszázalékoláshoz.. mondtam nem tervezem..
Mostani 40éveseknek szoktam mondani egyik veszélyes idő a 40év.. ebben az éveben 3 40-es srácon jöttek ki..gerinc vese.. és szívgondok..
Arra jó egy kicsit helyrekerülnek a dolgok..mi fontos mi nem.. meg kell tanulni letenni a dolgot.. akkoriban volt egy csippanós risztós autóm.. ha mentem haza bepittyentettem..ezzel a hanggal letettem a dolgokat..este nem szabad agyalni.. ott a család..ők vannak.. reggel a kávéval felvenni a dolgokat.. simán meg lehet tanulni..
és meg kell tanulni elengedni egy témát..egyik sem személyes ügy..nézd a F1-es pilótákat..ha valami van..káromkodik dühöng..5perc..utána lehiggad..elengedi..és előre néz.. van egy terve és a következő lépésen gondolkodik.arra fókuszál...tanul a témából és elengedi..lezárja.. ha nem ezt teszed benned marad mint egy rugós ördög.. ami bármikor előugrik..
Nagyon sok embert ismerek, azért hidd el a többség rendes ember, persze.. a neolibsik módszere az eródálás..minden nap egy egy tabu döntögetése..egy egy hagyomány nevetségessé tétele.. ne a médiából indulj ki.. nincsenek annyian mint szeretnék.
Egy társadalmi rétegzés van nekem..kb még mindig igaz.. 20% ócska szar..senkiházi.. 40% értékes ember..erős identitással értékes tudással. 40% birka.. felszines. valamennyire.elégedett az életével.. megy a csordával..de ez nem gond..ők az intelligens mosópor választói.. szükség van rájuk is.. ők nem fognak harcolni lázadni amíg a látszólagos jólétük nincs veszélyben..ósen teszkó..nagy lapostévén upc jó telefon és internet..