Regisztráció Elfelejtett jelszó

Katéter

MGHUN Előzmény: #797018

Őszintén bevallom, mentőt eddig féltem hívni, mert mindíg megfordul az agyamban, hogy esetleg, ha nincs semmi bajom, akkor lehet, hogy egy másik embernek meg már nem jut időben segítség, akinek meg kéne, stb......

Sajnos a környezeti problémáim az első 3,5 órás esetben gátoltak a segítségkérésben, nem akartam magam jobban felidegesíteni pár faszfej miatt mégjobban, akik minden szarságért fröcsögnek. Sajnos hétköznapokon a helyre, ahova járok, van pár kedves ember, akiket kb. olaj a tűzre hasonlattal tudnék jellemezni. Sajnos váltani sem tudok, mert akkor meg megint csak én szívom meg a helyzetet. Nagyjából ezért is regisztráltam erre a fórumra, hogy tudjak értelmes témákról is beszélni. A körülöttem lévő emberek szellemileg Kb. egy 12 éves kisgyerek szintjén vannak.

Na mindegy, szóval nem akartam mégjobban felidegesíteni magam abban a helyzetben, mellesleg nem gondoltam, hogy ilyen súlyos a helyzet, azt hittem, csak koszorúérgörcs.

Amúgy ezekre lenne a megoldás a leszarom tabletta, de mint mondtam, olyanok,mint a kisgyerekek (ovodás hangulat, fiatal felnőttek formájában. 200 méteres körzetben az ő hangjukat lehet hallani, és én az 5 méteres körzetükben kell, hogy legyek)