Regisztráció Elfelejtett jelszó

S.O.S

MGHUN

Tudom, ez nem kardiológiai fórum, de más lehetőségem már nincs. Kardiológus szakorvostól is kérdeztem már, de ő eléggé szűken, halványan válaszolt, bár így látatlanban valamilyen szinten érthető. EKG vizsgálatra sem mostanság kaptam időpontot. Ha esetleg bármely fórumozónak bármilyen szintű kardiológiai tudása lenne, kérem segítségét a következőben:

A kardiológus akit megkérdeztem azt mondta, hogy a tüneteim alapján "lehet", hogy infarktusom volt. A tünetek a következők:

Április közepe felé intenzív stressz hatására hirtelen nyilaló, erős, nyomás szerű fájdalmat éreztem a bal mellkasomon, amely bal karba nyilalt, valamint bal állféltekbe, bal csuklyásizomba és a bal bordákba ill. gyomorszájba sugárzott. A fájdalom alatt párszor hányingert is éreztem és egyszer majdnem lefordultam a székről, annyira elgyengültem. Mindez a tünetsorozat megállás nélkül 3,5 órán át tartott. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lehet a baj, főleg, hogy többször felmerült magamban a pánikbetegség gyanúja, amit egyre kevésbé, sőt teljesen helytelen diagnózisnak gondolok. Az eset óta fáradékonyabb vagyok, 2 alkalommal metróaluljáróban (szintén felb@szott aggyal) olyan émelygés, szédülés és légszomj jött rám, hogy majdnem befordultam a metró elé.

Ha esetleg valaki, aki bármi kardiológiai tudással, tapasztalattal rendelkezik és esetleg valami pontosabbat tudna mondani, kérem segítsen!

A választ előre is köszönöm!