Regisztráció Elfelejtett jelszó

Juve-Real

matgab Előzmény: #796437

Hát ez a tegnapi válogatottbeli teljesítmény katasztrófális volt.

Ezt az összeállítást csak Márkvárt(a). A többiek BESE kerültek volna egy válogatottba.

Viccet félretéve az első 15-20 perc elteltével teljesen elképzelés nélküliek voltak.

Szegény Stieber volt aki ha jól emlékszem az első gól előtt eladta a labdát. De annyira üres volt a középpályánk, hogy az ellenfél tizenhatosától senki nem próbálta meg Kádárig blokkolni az akciót. Kádár persze elcsúszott, Mákvárt meg úgy ért oda, hogy egy csellel elküldték gyufáért. Kalmár meg úgy futott visszafelé, hogy egy félpályán keresztül nem érte utol a labdát vezető oroszt. Nem tudom, hogy ez a hozzáállását vagy képességeit minősíti.

Nagy Ádi inkább csak visszafejlődött Bolognában, semmi olyat nem láttam tőle, mint ami az EB selejtező sorozoatban vagy az EB-n jellemző volt még rá.

Ez az Eppel legalább lelkes volt, de egyedül mi a francot kezdjen elől 4 védővel a nyakán?? Azért ő nem egy Messi vagy CR...

Védőink úgy zavarba jöttek, ha letámadott az ellenfél, mint egy ministráns a piros lámpás házban... A 2. gólt is abból fejelte Eppel, hogy a szögletre "mentettük" a kapuskiadást. Na innentől már nem is figyeltem a meccset, szegény riportert sajnáltam.