Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #796292De rég dumáltunk már, mi újság veled olyan csendben vagy. Tőzsdézel ezerrel?
Munka kapcsán anyunak a tesója most ment ki éppen tegnap németekhez. Egy cég közvetítette ki, idős néni mellé "társalkodónak". Nem szorul ápolásra néni de egyedül él, és másik városban mint a gyerekei. Legyen vele valaki aki ránéz, beszélget vele, elmegy boltba stb stb. Ha jól emlékszem 1200 euró/hó és úgy van 6 hétig kint van utána 6 hétig szabad akkor váltás .
Most ment ki úgyhogy nem tudok tapasztalatokat még. 1200 euró /hó nem jön rosszul neki, jól beszél németül . Tudom, hogy te nem akarsz kimenni , csak mint munkaügyi dolgot mondom. "érdekességet":
Ő nyugdíjas tudod , egyedül van gondolta egy kis nyugdíjkiegészítésnek nem rossz egy nyaralásra elkölti majd vagy valami. 6 hetet kibír aztán utána meglátja, hogy érdemes e tovább menni. Jó helyet fog ki szerintem nem rossz ezért a melóért . Szállása megoldva , vitték háztól házig a cég aki közvetítette ez neki nem került lóvéba, kaja nem tudom saját maga fizeti e gondolom bevásárol főz ő, és akkor kosztpénzből megy.
Még egy kérésük volt van egy kis virágoskert arra ha ránézne, ennek még örült is mert szeret kertészkedni.
Gondolom ha ápoló kellett volna akkor azt azért jobban megfizetnék , meg a cég lecsíp belőle ő ennyit kap kézhez. Viszont ehhez nem kellett egészségügyi végzettség. Statisztikus volt egyébként nem egészségügyben melózott.