Regisztráció Elfelejtett jelszó

Válaszok

Ibiza Előzmény: #793834

Igen gondoltam szedsz valamit.. antidepresszánsokat kedélyjavitókat.... jobb a sex a harmónikus élet.. egy igazi társ.:)

segitsek kicsit? az a baj veled nagy neked a kabát amit hordani akarsz..Izzadságszagúan akarsz valamiféle elithez tartozni..vágyod azt irigyeljenek.. belekormányoztad magad egy zsákutcába.. gondolom van pár követőd valamilyen fórumon ott kell teljesitened.. megbizást kapsz ibizára..(utána jön nekem a privát üzenet...bocsiii csúnyákat mondtam rólad egy fórumoóón..már megbántam :) nagy dolgokat akarsz mondani..valami átütőt..de ez nincs meg neked.. hiányoznak a képességek..hiányoznak az ismeretek.. állandó megfelelésben vagy.. gyorsan kell olvasni magolni..akkor és ott kijöjjön valami..csak közben elmegy az idő...a semmire..tikk takk.. kényszeresen nyomod a cimkéket mert csak úgy tudsz vele kezdeni valamit.. attól megbolondulnál megtudnád..minden ember egy csoda....Akkor szépek ha megtalálják a helyüket.. a valódit... ahol jó lenni. Sokan betagozódnak, mert kényelmes és kész életet ad...

Javaslom ott a természet.. akár orbán akár horthy akár hitler van..u.úgy fütyül a rigó a fán.u.olyan csodálatos a naplemente... ha lemerülsz a vörös tengerbe..mindegy ki van hatalmon.. ott a harmónia.. mindenki teszi a dolgát...de ott a család a barátok.. az alkotás öröme.. az esztétika...mindegyik egy egy dimenzió..egy-egy idősik... ezekben érdemes kiteljesedni..

A közéletben te mint egy egyén.a társadalom alapegysége vagy ( olyan mint a parfüméria.. sok érdekes illat..de a folyósón az átlagot érzed) .mérgezed vagy édesited azt.. a jó a rossz fogalma azért elég egyértelmű.. helyén kell kezelni a politikát.. ott sem a duma számit.. persze..rossz nézni a sok barom mérgezi a társadalmat.. de ha mindenki teszi a dolgát mindenki 100%ban elvégzi a társadalomban vállalt kötelezettségeit.. akkor ehhez kell majd egyszer alkalmazkodni a politikusoknak.

Az emberek sem változnak..alapból jók..de azt kapod vissza ami adsz..(ha fenn az orrod és olyan a képed mint egy savanyúuborka akkor ebből kimaradsz) .. ha bajban vagy kb 2perc alatt segitenek.. Én egy nyitott barátságos mosolygós faszi vagyok.. megtalálom a hangot a parasztbácsival/nénivel.. a pásztorral gulyással.. de az izzadós kezű gyógyegérrel is van miről beszélni.. arabbal cigánnyal is van közös téma..van..mert érdekelnek... nem csak formálisan.. .van szemem a természethez..az emberekhez..

Azt látom nem vagy a helyeden.. nem is érzed magad jól.. persze befeszülsz.. tegyél rendet magadban amig nem késő.. Sokan kitalálnak maguknak egy életet..de amikor elérik nem lesz a sajátjuk.. mert mesterséges..nem belülről jövő..vedd le az álarcot..és szippants a friss levegőből.

Pár dolgot jegyezz meg:

nem a duma számit.nem amit láttatni akarsz.hanem az amit teszel.. az emberek azonnal átlátnak rajtad..

annyit várj másoktól amennyit te magad megteszel..

egyféle mérce van.. mindent ezzel mérhetsz..magadat is...kellenek az etalonok..

te csak egy vagy a sok közül.. nem kell magad fényezned..az eredmények minősitenek..