Regisztráció Elfelejtett jelszó

Válaszok

phiona Előzmény: #793812

Talán azért keverem ide a depiséget, mert én is nehezen küzdök vele… Úgy kb minden idilli lehetne az életemben, de a magyarságom, a felelősségem bekavar… Nem lehet ezt a súlyt letenni, nem is akarom, de miközben a többi életfelületeimen vannak kreatív ötleteim, megoldásaim, ezen nincs: csak nézek és félek. Illetve már nem félek mert ahogy mondtam: látom Rákóczi népét – Kádár népe is álorcában az volt, csak nem volt kimenet. Most még talán van…

Nem a hiú remény vezet depihez hanem a feladás. Fiatalok vagyunk még ehhez :-) nekem az élethivatásommal összeegyeztethetetlen is. És nem vágyak mozgatnak egyáltalán, a reáliát nézem: az utcákon az embereket, köztük is: h kiment kiállt sok aki számít… ne becsüld le ezt a népet, akármiből jött is össze: ma van olyan h MAGYAR… és ez nem OV-val meg a mélynemzethyel azonos, sőt: ellenében, azok akik szabad európai magyarságot akarnak, ahogy István királyunk leszögezte. És megadatott, az EU alánknyúlt és juttatott (jó,ne legyünk idealisták: mert piac is voltunk, de bazi kicsi piac, többről szólt), erre 1 ámokfutó Putyin-zsarolt vissza akar léptetni a történelem sakktábláján, és a felvilágosult gondolkodó Ricsi engem basztat h hogy nevezhetem aki ezt támogatja agyhalottnak. Nehéz ezen a fórumon. Mindenki ego és bemerevedett a magáéba, ha sérted, hess. Persze én is ego vagyok és bemerevedve a magaméba :-) baromi nyitott vagyok amúgy de h Viktor rendszerét le lehessen a torkomon nyomni: kizárt. Nem ego-kérdés, a legmélyebb tiltakozások szférája, alaplét. Alapszinten lázad mindenem ellene, ahogy minden hamis ellen. És nem vagyok egyedül ezzel, én kicsike vagyok és nem itt a fórumon élek, de viselem a következményit és a sorsom. Amiben teszek, sokat amit abból az államiból kéne amit a lakosság erre befizet. Fiatalok és hospice, ez most főleg. De ellopják bazmeg. Adófizető befizet h gyereknek meg nyanyikának lesz, ehhez képest sehol semmi, ill de ami van Lawrence-nél OV fedőnév alatt, és te (én) viszem ki a gyerekeket h tanulj kint mert itt nincs garantálva esélyed. Azt hiszed h nem sírok közben? azt hiszed h nem kísért az ősök szelleme? Mert nővok és elég a fakanál – asziszed h nem érzem a felelősségét h „kiszervezem” a jövő értemiségét, akik lehet h csak inasévekért mennek, de lehet h soha nem térnek már haza? Érzem bakker, baromira érzem a felelősséget… de egyrészt: van olyan h menni kell, menekülni kell, írtam már Radnótiról és Szerb Antalról. Ez nem faji kérdés, kirekesztési kérdés, az értelmiségé, a reménybeli értelmiségé is, ha már itt csak a stróman gázszerelők kellenek. Másrészt globaiziáció van, ahol jó esetben az identitásod 1 színes lufi amit mindenki megtapsol a jövőbeli kerti összejöveteleden, meg azt is ha dalolod a saját himnuszod – tök jó fej vagy h van neked, még veled is éneklik, lekövetik. Normálisan, ahogy a népek ált normálisak, csak a politikusaik élnek másvilágban, meg a közvetlen jutalomfalat-fogyasztóik, jellemzően a világtól elrugaszkodott nyugger-nénik.Öregek még szomorúbb, senkinek se kellenek, kormányunk vs tb és manyup: dögöljenek meg mielőbb, és dögölnek is szorgalmasan, azt hiszik asszem h ezzel tesznek mindenkinek jót. Pedig lehetne még 10-20-30 érdemi élettér nekik akár, erre az életre, de kibaszottszar az egész rendszer.

Nézd, Viktor a 2/3-ot 40+ %-kal hozta úgy h a szavazók zöme nem ment el. The winner takes it all a választási rendszer, azaz ha a fidess által így marad és az ellenzék összefog kurvára fognak sírni ’18-ban. Nem értek egyet veled abban h legyen még 1 ciklusuk, már így is épp eleget ártottak, erkölcsileg is. Cinikus és páholyban ülős magatartás h nézzük hogy buknak bele, miközen a nemzet hal bele abba ami szétvernek és lopnak: kórházakban, és megy mindenki aki teheti el…mert szétbaszták ezt az országot a rendszerváltást ígérve lánglelkűen, átvertek mindenkit! Nem puttonyos elhízott apók zsákmányszerzéséről volt szó, nem a nemzetünk elárulására szavaztunk h a ruszkikat hozzák vissza!. Mi 1000 éve letettük a voksot a Nyugat mellett, és a mi vallásunk égisze alatt hozzák be fű alatt a primitív medvét, ellökve minket a nyugattól, és a lezsarolt papjaikkal gyaláztatják Ferenc pápát? Aki végre visszatért Krisztushoz?

Sok a fidess haszonélvező, de szavazójogban sztem nem annyira… Sok a krumpliért is megvehető. A Kádáros szockóra lehet játszani, de erős a mortalitás… a mai nyugger már falun is netezik és beszól keményen. Főleg még a celebeknek mert azt kapja főleg szájba, de jön majd más is… a szokásos kézcsók ami legkevésbé várható. Az agyhalottak meg a haszonlesők azért nyertek eddig mert a többség szkeptikus volt, nem ment el. De tele a hócipő és ha elmegy és leszavaz… új térkép lesz. Ezt szeretném. Mutatkozzék meg a népakarat. Aztán h mit kezdünk vele: majd eldől. de ezt a betegest el kell takarítani, történelmi feladat.